Human Practice Foundation

CSR

Human Practice Foundation

CSR

Human Practice Foundation

Kategori:

Pris:

Installér app Du skal være logget ind for at installere
Udvikler
Zenegy
Udgivelsesdato
12.06.2018
Telefon
Kategori
CSR
Version
1.0

Om Human Practice Foundation

Human Practice Foundation er en velgørenhedsfond, som hjælper fattige lokalbefolkninger ved at give dem evnerne og midlerne til selv at udvikle sig for at skabe en sund og bæredygtig økonomisk udvikling. Således går deres mission ud på at bygge bro mellem Vestens rigdom og knowhow og udviklingslandenes fattige, men dedikerede ildsjæle. Human Practice Foundation er en non-profit organisation, hvor alle donationer går ubeskåret til projekterne. Alle organisationens administrative omkostninger betales af Founding Fathers.

Human Practice Foundation gør det muligt for investorere og bidragsydere at være helt tæt på de projekter de støtter og få det fulde kendskab til, hvordan deres bidrag bliver investeret.

Deres projekter foregår i svært fremkommelige og fattige bjergområder i Nepal og Kenya.

Om Appen

Human Practice Appen gør det muligt for virksomheder at styrke deres CSR ved at samle penge ind på vegne af deres medarbejdere og trække det direkte i deres løn. Virksomheden kan også sætte en faktor i app'en, så virksomheden dobler det beløb op som medarbejderne betaler. Human Practice Appen sørger for, at donationerne indberettes til SKAT og indbetalingen laves som et fradrag efter skat direkte via lønsedlen. Virksomheden modtager ligeledes information omkring det projekt, som pengene går til, således at medarbejdere kan se, hvad deres penge investeres i og at deres bidrag har en stor betydning.