BLIV PARTNER

LAD ZENEGY HJÆLPE DIG MED AT GØRE DIT
ARBEJDE NEMT OG EFFEKTIVT

icon_scroll

Bliv partner i Zenegy - og gør dit arbejde lettere

Zenegy er det helt rigtige valg for dig, der vil gøre samarbejdet med dine kunder og kollegaer så fleksibelt som muligt. Her får du en komplet administrationsløsning, der gør det let at lave korrekt lønadministration på en innovativ platform – uanset om du er revisor, bogholder eller administrator.

 

Let adgang til dine kunders lønadministration

Som partner i Zenegy kan du let få adgang til at administrere dine kunders løndata. Det samme gælder også for virksomhedernes ferie- og fraværsregistrering og kørselsregnskab, som kører helt flydende.

  • Med Zenegy kan medarbejderne selv anmode om feriedage eller registrere sygedage via Zenegy's app.

  • Både du og den enkelte kunde har mulighed for at se en komplet oversigt over de godkendte registreringer og de registreringer, som mangler at blive godkendt inden næste lønkørsel.

 

Få et præcist kørselsregnskab uden fejl

Når du bruger Zenegy til at administrere dine kunders kørselsregnskab, kan medarbejderne også selv registrere deres kørsel – og du kan være sikker på, at antallet af kørte kilometer er korrekt.

  • Zenegy’s kørebog beregner alle ruter ved hjælp af Google Maps – derfor kan både du og dine kunders medarbejdere være helt sikre på antallet af kørte kilometer for den enkelte køretur.

  • Det eneste, medarbejderne skal gøre, er at indtaste ’til’ og ’fra’ på køreturen og angive kørslens formål. Så udregner Zenegy antallet af kørte kilometer for den enkelte rute.

  • Ligesom ved ferie- og fraværsregistreringer får du en notifikation, når der er nye kørsler, der skal godkendes. Når du har godkendt, overføres køreturen til den næste lønkørsel.

  • Både du og dine kunders medarbejdere har adgang til en komplet oversigt over alle de registrerede køreture og det samlede antal kørte kilometer.

  • Hvis nogle af dine kunders medarbejdere kører mere end 20.000 kilometer, så håndterer vi selvfølgelig også den lave kilometertakst og beregner automatisk efter denne.

 

Lad bogføringen ske af sig selv

Hvis dine kunder har et moderne ERP-system, kan du også bruge Zenegy’s mange integrationsmuligheder til at automatisere både bogføring og hensættelser. På den måde kan du spare dig selv for en stor del af det manuelle tastearbejde.