HR

Engager dine medarbejdere
og kom i gang med FN's Verdensmål

Er din virksomhed en rollemodel?

Kategori:

Dato:


Engager dine medarbejdere i jobskabelse og uddannelsesindsatser i udviklingslande

Bliv verdensmålspartner i et kvalitetsuddannelsesprogram eller et agribusiness projekt, og vær med til at sikre udsatte og sårbare børns muligheder for uddannelse og deres forældres evne til at brødføde familien.

Rækkevidden på Human Practice Foundations uddannelsesprogrammer er minimum 10 skoler, 4000 elever, deres lærere og forældre og på impakt projekter vil minimum1000 lokale landmænd og deres samfund blive engageret.

Bliv grundlægger af en skole

Skolegang og uddannelse er den mest effektive vej ud af fattigdom og en grundsten for vækst og bæredygtig udvikling. I samarbejde med Human Practice Foundation kan din virksomhed bidrage målrettet til den globale kamp for at hæve uddannelsesniveauet og opfylde FN’s verdensmål 4 om at give alle børn og unge adgang til kvalitetsuddannelse.

Der er mange måder din virksomhed kan støtte på. Ved fuld opførelse af en ny skolebygning med 6-10 klasseværelser med kønsopdelte og handicapvenlige toiletter, der når 200-600 studerende, lærere, forældre og det omkringliggende samfund. Eller I kan bidrage til at udstyre en skole med nye faciliteter som et computerlokale, en legeplads eller et bibliotek. Hvad enten I vil det ene eller det andet, så bidrager I til at sikre børns skolegang i svært fremkommelige og fattige bjergområder i Nepal og Kenya.  

Hvad får din virksomhed som partner?

Som verdensmålspartner vil din virksomhed følge alle trinene på vejen af jeres projekt og blive inviteret til at være vidne til den direkte indvirkning af jeres bidrag. Human practice Foundation vil sparre med din virksomhed omkring valg af støtteprojekt og aktivering af partnerskab

Din virksomheds CSR brand med fokus på Verdensmål 1., 3., 4. og 6 vil blive opbygget, og der er skabt grobund for aktivering af medarbejdere. I vil desuden have mulighed for eksponering på Human Practice Foundaations kommunikationskanaler.

I vil blive en del af et udvidet netværk af forretningsfolk, embedsmænd og bidragsydere i Human Practice Foundations netværk og få en direkte kontaktperson, der varetager og plejer partnerskabet.

Læs mere om Human Practice Foundation på deres hjemmeside, eller tag direkte kontakt til fonden her: eh@humanpractice.org 

Zenegy og Human Practice Foundation

Zenegy har udviklet en app, der gør det muligt for virksomheder, der er tilknyttet Zenegy, at donere en del af deres løn til Human Practice Foundation. Human Practice appen sørger for, at donationerne indberettes til SKAT og at indbetalingen laves som et fradrag efter skat direkte via lønsedlen. Virksomheden modtager ligeledes information omkring det projekt, som pengene går til, således at medarbejdere kan se, hvad deres penge investeres i, og at deres bidrag har en stor betydning.
 
Gå til app beskrivelse her.