Introduktion

Her finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om Zenegy. Hvis du alligevel ikke kan finde svar på det, du gerne vil spørge om, så kontakt os - vi vil altid gerne hjælpe dig.

Generelt

Hvad er Zenegy?

Zenegy er et moderne lønsystem, som gør det let for virksomheder at lave korrekt lønadministration på en innovativ platform. Vi har sagt farvel til den traditionelle lønseddel og leverer i stedet dine medarbejderes lønsedler via en app med interaktive løndata, der er lette at forstå.

Hvem kan bruge Zenegy?

Zenegy kan bruges af alle virksomheder – store som små. Vi opfylder både simple og mere komplekse lønbehov.

Hvorfor skal jeg skifte lønsystem?

Du skal skifte lønsystem, hvis du gerne vil spare dig selv og dine lønadministratorer for en stor del af det manuelle tastearbejde og samtidig give dine medarbejdere en bedre lønoplevelse. Med Zenegy får du et komplet lønsystem i et brugervenligt design, som gør det let at automatisere en stor del af de daglige administrationsprocesser.

Pris

Hvad koster det at bruge Zenegy?

Det koster 20 kroner per aktiv medarbejder* om måneden at bruge Zenegy.

*Ved aktiv medarbejder forstås enhver medarbejder, som der er kørt løn på i den forgangne periode.

Funktioner

Kan Zenegy klare alt?

Selvom vi kan klare en hel del, så kan vi desværre ikke klare alt. På nuværende tidspunkt understøtter Zenegy ikke søgnehelligdagsbetalinger og arbejdsmarkedspension, men det gør vi heldigvis snart. Der er også enkelte typer af overenskomster, som vi endnu ikke understøtter.

Kommer der løbende nye funktioner?

Ja! Zenegy er i konstant udvikling, og derfor bliver der løbende tilføjet endnu flere funktioner til vores system og endnu flere apps til vores appmarked.

Sikkerhed

Er det sikkert at bruge Zenegy?

Zenegy overholder alle gældende regler for kryptering og sikrer dine oplysninger mod potentielle indtrængere.

Kan alle se mine personlige oplysninger?

Svaret er simpelt – nej. Dine private digitale data er i trygge hænder hos os.