Firmabil

Kategori:

Dato:


Vores firmabil modul gør det nemt, at beregne beskatningsgrundlaget for firmabiler. Den nye løsning til firmabiler henter automatisk oplysninger fra Motorregistret og beregner beskatningsgrundlaget på månedsbasis.

Firmabil modulet laver både beregninger på almindelige brændselsdrevne biler og elbiler, hvormed udgifter til anskaffelse og installation af ladeboks indgår i beskatningsgrundlaget.

Registrer firmabilen (under Moduler > Firmabil), ved at indtaste bilens registreringsnummer. Systemet henter automatisk en række oplysninger fra Motorregistret, og den ansvarlige udfylder de resterende manglende informationer. Her vælger virksomheden også hvem bilen skal tildeles og i hvilken periode bilen skal være til rådighed.

Når alt er oprettet, vil virksomheden med det samme få et beregningsgrundlag pba. de indtastede informationer. Bilen vil fremgå af medarbejderens profil som en personalegode og beskatningsgrundlaget, samt evt. egenbetaling vil blive medregnet automatisk i lønkørslen på medarbejderen.