Intelligent lønkørsel

Kategori:

Dato:


Zenegy giver mulighed for, at arbejde i et intelligent lønsystem, der automatiserer dit arbejde fra start til slut - så slipper du for dobbeltarbejde. 

Allerede ved lønkørsel start, bliver du introduceret for din løn-kladde, der giver dig overblik og en række muligheder for at arbejde med lønkørslen nemt og overskueligt. Trin for trin kommer du frem til selve godkendelsen, hvor du bliver notificeret om eventuelle fejl og advarsler, som systemet tjekker igennem for dig. Derudover giver Zenegy dig en række rapporter og oversigter, som hjælper dig til at lave en korrekt lønkørsel. 

Eksempelvis kan du hente alle kladde-lønsedler på én gang i pdf format, eller definere kriterier for afvigelser, som systemet skal tjekke for dig. Læs mere om Afvigelsesrapporter her

Læs mere om Zenegy's lønkørselsflow, og hvorledes systemet hjælper dig til en korrekt lønkørsel i vores blog her.

Tjek af lønkørsel

Når lønkørslen fejler hos Skat

Det sker nogle gange, at en lønkørsel fejler hos Skat, grundet manglende informationer. Zenegy lønsystem hjælper dig automatisk videre uden at påvirke hele lønkørslen. Systemet plukker de berørte medarbejdere ud af lønkørslen - helt automatisk - og danner en ny løn-kladde, hvor du kan foretage de nødvendige rettelser. 

På samme tid, modtager den lønansvarlige en e-mail notifikation med informationer om:

- Virksomhedens navn
- De berørte medarbejdere som er fejlet
- Fejlårsagen hos Skat

Med de tilgængelige informationer, kan du nemt og hurtigt tage handling på en fejlet lønkørsel, og effektuere den på de berørte medarbejdere.

Således hjælper Zenegy lønsystem dig til en hurtig og korrekt lønkørsel, uden unødvendige forsinkelser og dobbeltarbejde.

Ny lønkladde