Job hos Zenegy

Bliv en del af en af Danmarks stærkeste tech start-ups

icon_scroll

Job hos Zenegy - ledige stillinger i tech startup

Vi leder altid efter nye talenter til vores Zenegy-familie! Se vores ledige stillinger nedenfor.


Customer Success Consultant

Zenegy jobs

Customer Success Consultant

Brænder du for at skabe gode kundeoplevelser? I samarbejde med kollegaerne i Supportteamet får du ansvaret for de indgående henvendelser fra vores kunder og at hjælpe dem videre så godt som muligt. Dette kan både være ift. support af eksisterende kunder, men også on-boarding og vejledning af nye kunder. 

Se stillingsopslaget her

Key Account Manager

Som Key Account Manager bliver du en del af en unik og anderledes startup og du vil være med til at drive og optimere salget af virksomhedens innovative løsninger. Da Zenegy er en startup i kraftig vækst og klar til det næste niveau, vil du som Key Account Manager få en vigtig rolle i at skulle være med til eksekveringen af den fremtidige salgsstrategi. I rollen som Key Account Manager bliver du en del af et professionelt og super engageret team, med erfarne sælgere omkring dig i en startup virksomhed som vægter kulturen og fællesskabet højt.

Se stillingsopslaget her

Key Account Manager

Zenegy Jobs

Test Manager

Zenegy jobs

Test Manager

Som Test Manager, sikrer du levering af høj kvalitet af de udviklede produkter og funktioner i Zenegy systemet. Du kommer til at have en central rolle i udviklingsteamet, hvor du arbejder i tæt relation med udviklere og business developers, for at sikre at udviklingsprojekter kan komme videre til næste stadie. Det er derfor vigtig at du forstår at tale et teknisk og fagligt sprog med udviklerne og oversætte det til cases for business developers. 

Se stillingsopslaget her