Job hos Zenegy

Bliv en del af en af Danmarks stærkeste tech start-ups

Job hos Zenegy - ledige stillinger i tech startup

Vi leder altid efter nye talenter til vores Zenegy-familie! Se vores ledige stillinger nedenfor.


Head of design

Zenegy jobs

UX-designer

Er du født med UX og design i dit DNA? Og kan du optimere design og UX på virksomhedens digitale platforme og gøre Zenegys løn- og HR-system endnu mere intuitivt? Så er det måske dig vi søger! Som UX-Designer træder du ind i en virksomhed i stor vækst, og du vil med det samme have muligheden for at påtage dig ansvar og få indflydelse på hele UX-delen af platformen og websitet.

Se stillingsopslaget her

Account Manager

Som Account Manager bliver du en del af en unik og anderledes start-up, og du vil være med til at drive og optimere salget af virksomhedens innovative løsninger. Da Zenegy er en start-up i kraftig vækst og klar til det næste niveau, vil du som Account Manager få en vigtig rolle i at skulle være med til eksekveringen af den fremtidige salgsstrategi.

Se stillingsopslaget her

Account Manager

Zenegy jobs

Customer Success Coordinator

Zenegy jobs

Customer Success Coordinator

Brænder du for at skabe gode kundeoplevelser? I samarbejde med kollegaerne i Supportteamet får du ansvaret for de indgående henvendelser fra vores kunder og at hjælpe dem videre så godt som muligt. Dette kan både være ift. support af eksisterende kunder, men også on-boarding og vejledning af nye kunder. 

Se stillingsopslaget her