Sådan integrere du Dinero til Zenegy

For at installerer integrationen, skal du starte med at trykke på Apps og herefter finde Zenegy Accunting, som du trykker dig ind på.

Her trykker du på Installér app, øverst i højre hjørne og godkender adgangen til virksomheden, hvilket du gør i bunden af siden.

Nu lander du inde i app’en Zenegy Accounting.

For at forbinde Dinero til Zenegy, skal du trykke på den lille pil til højre i den blå knap kaldet Forbind til e-conomic og vælg Forbind til Dinero.

Nu bliver du bedt om at tilføje en API nøgle, som skal dannes i Dinero.

For at kunne danne en api nøgle i Dinero skal du logge ind i Dinero og trykke på Tandhjulet > API > Ny API-nøgle > Her skal du give den et navn, det kunne eksempelvis være Zenegy > Opret API-nøgle.

Nu bliver der dannet en linje, men en række tal og bogstaver. Linjen skal du kopiere og sætte ind i boksen til API nøglen i Zenegy og tryk Gem.

Herefter bliver du bedt om at vælge hvilken virksomhed du vil forbinde til fra Dinero, hvilket er et tjek på at der er forbindelse, og så kan du igen trykke Gem.

Nu har du forbundet Zenegy til Dinero og mangler herefter blot den generelle opsætning af appen, som du finder længere nede på siden.

Kontoplanen skal nu mappes, hvilket du gør ved at trykke på fanen Kontoplan, hvorefter du får en liste på 25 bogføringslinjer. 

Eksisterer kontiene allerede i dit økonomisystem, vil den have valgt dem i drop downen i højre side. 

Hvis den ikke kan finde kontoen, skal du selv vælge den konto i drop downen ud for hver linje, for at lave mapningen. 

Har du flere afdelinger, men ønsker at denne opsætning skal gemmes på alle afdelinger, trykker du efterfølgende på den blå knap Gem på alle afdelinger. 

Ønsker du at bruge forskellig opsætning på de forskellige afdelinger, kan du i boksen kaldet Afdelinger, i toppen vælge den enkelte afdeling, lave mapningen og trykke Gem på afdeling

 

Nu er Dinero appen klar til brug og vil overfører data fra næste lønkørsel.