Zenegy er et komplet lønsystem

Zenegy er for dig der gerne vil gøre det let at lave løn og give dine medarbejdere en bedre lønoplevelse. Zenegy kan meget mere end bare at lave løn.

TILMELD DIG NU
icon_scroll

Velkommen til Zenegy

Zenegy er et komplet lønsystem med en moderne og intuitiv brugerflade. Zenegy er bygget på innovative løsninger og et princip om at give medarbejdere en bedre lønoplevelse. Samtidig giver vores åbne API mulighed for en masse integrationsmuligheder, så processer automatiseres og bliver mere strømlinet.

Automatiserede processer

Zenegy automatiserer dine arbejdsgange

Zenegy beregner, indberetter og overfører automatisk alt det nødvendige omkring dine lønudbetalinger til SKAT. Du skal blot angive dine medarbejderes stamdata og godkende, så holder vi styr på alt fra A-indkomst, B-indkomst og AM-bidrag til feriepenge, pension, rejsegodtgørelse og meget mere. Med automatiske betalinger slipper du for at bruge tid på hver enkelt betaling; Zenegy klarer dine betalinger automatisk – både lønudbetalinger, ATP, feriepenge og barsel.

Medarbejder app

Forbedret lønoplevelse for dine medarbejdere

Giv dine medarbejdere en bedre og mere professionel oplevelse omkring deres løn med Zenegys Medarbejder App. Alt er samlet ét sted og alle registreringer kan foretages nemt og hurtigt. I appen modtager medarbejderne interaktive lønsedler, hvor de kan få et solidt overblik over deres løn.

Rapporter

Giv dine data nyt liv med Zenegys rapporter

Zenegy giver dine løndata nyt liv. Vi har et hav af rapporteringsmuligheder, der gør det nemmere at visualisere dine data og holde overblikket over udviklingen i virksomheden. Rapporterne kan oprettes for forskellige niveauer (virksomhed, afdeling, medarbejder) og visualisere alt fra fødselsdage og jubilæer blandt medarbejdere til eIndkomst indberetning- og afvigelse.

Apps

Integrer dine yndlingsprogrammer med Zenegy

Integrer Zenegy med dine yndlingsapplikationer og oplev magien, når dine data flyder mellem systemerne. Bruger du for eksempelvis e-conomic til regnskab og bogføring af løn, så kan du oprette integrationen mellem de to systemer og slippe for at administrere løn to forskellige steder.

Revisor adgang

Fri adgang for din revisor eller bogholder

Giv din bogholder eller revisor fri adgang til at bruge systemet og administrere lønnen i virksomheden. Hvis du opretter din bogholder og/eller revisor som lønadministrator i Zenegy, så kan de altid logge sig ind på Zenegys online platform og dermed arbejde både hurtigere og mere effektivt end nogensinde før.

Zenegy HR

Få adgang til Zenegys HR-løsninger

Med Zenegy lønsystem kan du nemt udvide til HR, hvor du får adgang til forskellige HR-løsninger. Du kan bl.a. administrere kurser, holde styr på virksomhedens enheder og adgange og hvordan disse er fordelt på medarbejderne, gemme dokumenter på medarbejdernes profiler og derved holde styr på deres ansættelse og meget mere.

Overenskomster og Danmarks Statistik

Overenskomst kompatibel og indberetning til Danmarks Statistik

Er du medlem af Horesta, DAG eller noget helt tredje, så kan du være helt sikker på at Zenegy understøtter forskellige overenskomster. Zenegy giver dig også muligheden for at sætte dit præg på lønudviklingen i Danmark. I systemet kan du vælge at indberette til Danmarks Statistik og hvorvidt det skal være hvert kvartal og årligt eller kun årligt.

Åbent API

Integrer din app med Zenegy

Er du selv en kodehaj og har du lyst til at din app skal integreres med Zenegy? Så kan du via Zenegys API få adgang til alle data relevante for din app. Opret en udviklerkonto og kom i gang allerede i dag.

Alle funktioner

Alle funktioner du har behov for - samlet ét sted

Zenegy samler alle de funktioner du har behov for i ét system. Vi har samlet en oversigt over alle funktioner, så du kan få et overblik over hvor meget Zenegy kan.

Gratis support

Vi giver dig gratis support

Hos Zenegy er hjælpen altid lige ved hånden. Du får gratis support mandag – fredag. Du kan kontakte os på telefon 70 22 22 16 eller e-mail: info@zenegy.com.

Vores abonnementer

Zenegy tilbyder to forskellige abonnementer. Zenegy Payroll er abonnementet, der giver dig adgang til Zenegys innovative lønsystem og Zenegy HR er vores seneste abonnement, hvor du bl.a. får adgang til Enheder og Adgange, Dokumenter og Pårørende. Brug dem enkeltvis eller vælg at kombinere dem – læs mere om dette under abonnementsmuligheder.

Abonnementsmuligheder

Abonnementsmuligheder

Zenegys to abonnementer kan bruges enkeltvis eller kombineres som vist nedenfor. Hvad enten du kun ønsker at køre løn med Zenegy, kun er interesseret i vores HR funktioner eller simpelthen må prøve begge dele – så findes der en løsning til dig.

Enheder og adgange

Hold styr på dine enheder og IT-adgange

Enheder og Adgange gør det nemt at holde styr på, hvilket udstyr, samt adgange til IT-systemer, som medarbejderne har fået tildelt og udleveret. Man får en klar oversigt over, hvilke enheder og adgange der er i virksomheden, samt om disse er blevet tildelt en medarbejder, eller om de er disponible. I systemet kan man oprette enheder og adgange og tildele dem til medarbejderne. Medarbejderne kan ligeledes anmode om en enhed eller adgang, hvorefter anmodningen kan behandles af en administrator i systemet.

Dokumenter

Overskuelig og nem dokumenthåndtering

Gem alt fra ansættelseskontrakter, bonusaftaler og MUS-samtaler på den enkelte medarbejders side – så kan både du og dine medarbejdere lettere bevare overblikket. På den måde kan du også sikre dig, at din medarbejder er helt indforstået med vilkårene for hans eller hendes ansættelsesforhold – og det er du faktisk forpligtet til at informere om som arbejdsgiver.

Pårørende

Lad dine medarbejdere oprette deres pårørende

Lad dine medarbejdere tilføje deres pårørendes kontaktoplysninger til deres profil. På denne måde er kontaktoplysningerne altid lige ved hånden – både i forbindelse med festlige begivenheder, eller hvis uheldet skulle være ude.

Kurser

Nem administration af kurser og medarbejdernes deltagelse

Med Zenegys kursusmodul kan virksomheder nemt administrere kurser og give medarbejderne et godt overblik over, hvilke kurser de kan deltage i og gøre det nemt for dem at tilmelde sig. Ved oprettelsen af kurset kan der tilføjes rettigheder til dem, der skal kunne se eller redigere kurset og ved at tilføje en "godkender" kan man sikre, at medarbejdernes deltagelse bliver godkendt af deres leder. Når medarbejderen har afsluttet kurset vil det fremgå af medarbejderens egen profil i Zenegy i form af et kursusbevis.

Udlæg

Nem håndtering af udlæg

Med Zenegy Expense bliver det nemt at håndtere udlæg! Indtast dato for udlæg og beløbet, der skal refunderes. Tilføj billeder af kvittering eller faktura til registreringen. Registreringen bliver herefter sendt til godkendelse i Zenegy. Alle godkendte udlæg bliver automatisk afregnet i lønkørslen.