Medarbejder App

ZENEGY'S APP ER EN LØNOPLEVELSE
DU IKKE VIL UNDVÆRE

Zenegy’s Medarbejder App

Giv dine medarbejdere et perfekt overblik lige ved hånden med Zenegy’s Medarbejder App. Send en interaktiv lønseddel, som gør det let at holde styr på skat, fradrag, ATP, pension, ferieregnskab og en masse andre ting.

  • Zenegy’s medarbejder app

    Med Zenegy’s medarbejder app får du en lønoplevelse du ikke vil undvære. Få din lønseddel på en helt ny måde, i et lækkert design der altid er lige ved hånden.

  • Lønsedlen på en helt ny måde

    En interaktiv lønseddel betyder løn på en helt ny måde. Hold let styr på skat, fradrag, pension og meget mere. Du kan også anmode om ferie og registrere sygedage.

  • Zenegy giver overblik over din SKAT

    Hav fuldt overblik over din skat. Få dine skatte-indbetalinger præsenteret på en overskuelig måde i lækkert interaktivt design.


Se din pension

Hav fuldt overblik over din pension. Få din pension og pensionsindbetalinger præsenteret overskueligt i lækkert interaktivt design.

Anmod om ferie

Nu er ferien altid kun ét klik væk. Anmod om ferie og få svar i samme øjeblik din registrering er godkendt.

Registrér sygedage

Registrér sygedage med ét klik og få besked så snart din registrering er godkendt. Nemt og enkelt. Hver gang.

Se dine dokumenter

Slut med at lede forgæves. Gem din ansættelses kontrakt og øvrige vigtige dokumenter i app’en, så de altid er lige ved hånden.

Lav kørselsregnskab

Slip for besværlige kørselsregistreringer. Angiv blot ’til’ og ’fra’ på din rute, så søger Zenegy for at der altid er styr på kørselsregnskabet. Nemt og effektivt.

Tilføj dine pårørende

Korrekte kontaktoplysninger lige ved hånden. Tilføj dine pårørende i app’en i tilfælde af at uheldet er ude eller at der skal arrangeres noget festligt.