UDVIKLER

HR-ON
UDGIVELSESDATO
04.12.2019
TELEFON
+45 66554433
KATEGORI
HR
VERSION
1.0
EMAIL
sales@hr-on.com
HR-ON logo
HR-ON
Bygger bro mellem dit HR-system og løn

Pris: Gratis

Zenegy og HR ON – Bygger bro mellem dit HR-system og løn.

Samarbejdet mellem Zenegy og HR-ON giver et samlet overblik over dine processer fra preboarding til sidste lønoverførsel. HR-ON forbinder og integrerer med de systemer, som det er nødvendigt at integrere til, så HR bliver overskueligt, nemt og tidsbesparende på en brugervenlig platform – og samarbejdet mellem Zenegy og HR-ON gør det endnu nemmere.

  • Fuldt integration mellem HR og løn.
  • Registrering af stamdata et sted og automatisk opdatering af ændringer på tværs af systemerne.
  • Ingen dobbeltoprettelse af nye medarbejdere.


Hvem er HR-ON?

HR-ON er en dansk software-virksomhed, der udvikler cloud-baserede digitale HR-og rekrutteringsløsninger, som forsimpler rekrutteringsprocessen og intern HR. HR-ON leverer en 360-graders digital danskudviklet brugervenlig HR-løsning, der overflødiggør kedelig administration, så tiden kan frigives til den værdiskabende del af HR. HR-ON udvikler ikke bare software i Odense, men vidensdeler også know how, holder workshops, events, foredrag til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.


Hvorfor bruge HR-ON?

HR-ON er det mest fleksible og dynamiske HR-system på markedet, hvor tilpasninger, justeringer eller ændringer kan ske indenfor for ganske kort tid, fordi udvikling, ledelse og support er samlet på hovedkontoret i Odense. På samme måde brugertilpasser HR-ON, så løsningen passer lige præcis til det behov, der skulle være eller opstå.

  • Dynamisk og fleksbelt.
  • Danskudviklet med hovedkontor i Odense.
  • Officiel partner med LinkedIn.