UDVIKLER

Intempus
UDGIVELSESDATO
23.02.2021
TELEFON
+45 21936440
KATEGORI
Workforce management
VERSION
1.0
EMAIL
jl@Intempus.dk
Intempus logo
Intempus
Spar tid på din lønkørsel

Pris:

Gratis

Zenegys lønsystem og Intempus’ timeregistrering – spar tid på din lønkørsel

Intempus’ timeregistreringssystem gør den daglige administration nem og digital for virksomheder. Systemet er brugervenligt og kan tilpasses netop din virksomhed og jeres behov.

Er du en af de virksomheder, der benytter Intempus’ timeregistrering? Integrer systemet med Zenegy – og slip for dobbeltarbejde. Du behøver ikke længere logge ind i to forskellige systemer, men kan nu nøjes med kun at bruge få minutter på fakturering og lønkørsel. Det er let og enkelt – Zenegy og Intempus samarbejder helt af sig selv.

 

Hvad er Intempus?

Intempus’ mobile timeregistrerings-app er det ideelle værktøj til din medarbejder, som let kan indberette dagens arbejde direkte på mobil appen. På den måde er der altid styr på din medarbejders timer, udgifter, overarbejde og afspadsering. Det gør at registreringerne nemt og hurtigt kan faktureres på Zenegys lønseddel.

I intempus’ web er alt data samlet ét sted. Det er et uundværligt redskab for dig, der skal holde styr på en masse sager, timer og medarbejdere. Samtidig kan du, som administrator, planlægge sager, godkende indberetninger og overføre daten direkte til virksomhedens regnskabssystem eller Zenegys lønsystem.

Læs mere på Intempus’ hjemmeside.