UDVIKLER

IntraManager
UDGIVELSESDATO
01.05.2020
TELEFON
+45 78797797
KATEGORI
Workforce management
VERSION
3.0
EMAIL
info@intramanager.com
Intramanager logo
IntraManager
Gør lønadministration mere simpel

Pris:

Gratis

Zenegy og IntraManager® Work – så bliver lønadministration ikke mere simpelt!

Zenegy og IntraManagers workforce management system Work taler sammen. Det betyder, at du nemt kan overføre godkendte timer, bonusberegninger, ferie, sygdom, fleks, medarbejderudlæg osv. når først de to systemer er forbundet. På den måde bliver alle oplysningerne automatisk medregnet i lønkørslen og du slipper for at skulle indtaste dem manuelt, hvilket reducerer risikoen for menneskelige fejl betydeligt. Nå du skal lave lønnen, beder du blot Work om at beregne bruttolønnen. Derefter vælger du blot at den skal sendes til Zenegy, og du bliver ført igennem til godkendelse.

Når først Zenegy og IntraManager® Work er forbundet, kan du blot nøjes med at oprette nye medarbejdere ét sted. Medarbejdernes stamdata vil løbende blive overført og opdateret direkte fra Work til Zenegy, og oplysningerne bliver selvfølgelig indsamlet og håndteret efter alle GDPR-bestemmelser. På den måde har du altid de nyeste data på dine medarbejdere, som bliver indsamlet og håndteret korrekt.

Opsætningen af integrationen er minimal, og du sparer tid på manuel indtastning. Ved at forbinde Zenegy og IntraManager® Work:

  • Kan du nøjes med kun at oprette medarbejdere i ét system, da Work og Zenegy taler sammen
  • Kan du reducere fejl i lønprocessen, da det manuelle tastearbejde bliver minimeret betydeligt
  • Skåner du miljøet. Alt data ligger i skyen, da teknologien er cloudbaseret. På den måde sparer du en masse papir samtidig med at du selvfølgelig følger GDPR-bestemmelserne.
  • Kan du overføre alle personalekøb direkte til Zenegy fra Work.

 

Hvad er Work?

IntraManager® Work er et cloudbaseret workforce management system, der er udviklet til og primært henvender sig til kontakt- og callcentre. Med Work bliver din virksomheds administrative opgaver samlet et sted. Alt fra kommunikation, vagtplanlægning til økonomi bliver samlet på Work, hvilket giver dig det fulde overblik over din virksomhed. Via den generede data kan Work også visualisere din virksomheds KPI’er i realtid og du kan på den måde holde øje med, om din virksomhed når de opsatte mål.

Da Work automatiserer dine manuelle processer, sparer du en masse tid, som du i stedet kan bruge på at drive og vækste din virksomhed.

 

Hvem er IntraManager?

IntraManager er en danskejet, velrenommeret IT-virksomhed, der siden 2011 har udviklet og leveret forskellige brugervenlige og sikre SaaS-løsninger til en række virksomheder i forskellige brancher.

Udover Work, har IntraManager også udviklet IntraManager® Board, som er virksomhedens bud på den nye generation af visualisering af data. Med Board bliver din virksomheds KPI’er visualiseret i realtid, hvilket giver dig mulighed for hele tiden at være opdateret på, hvordan det går med netop din virksomhed.

IntraManager® har desuden udviklet IntraManager® Enterprise. Enterprise kan give dig et unikt indblik i hele din virksomhed, og platformen giver dig desuden mulighed for at kombinere data fra forskellige kilder og opsætte automatiske jobs. Med Enterprise får du IntraManagers bud på et BI-værktøj, der kan give dig de mest præcise rapporter, som kan anvendes til at træffe beslutninger på vegne af virksomheden eller til at finde fremtidige fokuspunkter.

Læs mere om IntraManager på deres hjemmeside.