UDVIKLER

SmartTID
UDGIVELSESDATO
18.02.2022
TELEFON
+45 70 200 795
KATEGORI
Produktivitet
VERSION
1.0
EMAIL
pc@smarttid.dk
SmartTID logo
SmartTID
Nyx og Zenegy - slip for manuelt tastearbejde

Pris:

Gratis

Integrer Zenegy med SmartTID – og opsæt en enkel og fleksibel løsning til virksomhedens tidsregistrering

Integrationen mellem Zenegy og SmartTID, giver virksomheder et samlet overblik over alle medarbejderes mødetider og arbejdsopgaver, på tværs af de to systemer. Alle registreringer vil nemt og hurtigt blive faktureret på Zenegys lønseddel – så I slipper for dobbeltarbejde.

 

Hvilke fordele er der ved integrationen:

Med en integration mellem smartTID og Zenegy sparer du både tid og undgår tastefejl når lønnen skal laves. Alle tidsregistreringer, udlæste tillæg jf. overenskomster og lokalaftaler samt fravær, overføres automatisk, for en given lønperiode, til Zenegy. I styrer helt selv hvilke registreringer der skal overføres og for hvilke medarbejdere. Det er f.eks. muligt at friholde vikarer og andre, som ikke skal have løn fra virksomheden, fra at blive overført. Der kan også være tilskrevet og afholdt afspadsering, timebanke, flexsaldi mm. som ikke ønskes overført til systemet. Se opsætningsguide her.

Hvad er SmartTID

SmartTID har med sine 20+ år på bagen Danmarks mest avancerede overenskomst motor som fortolker alle overenskomster, lokalaftaler – skrevne som uskrevne regler. Medarbejdere foretager deres tidsregistreringer på apps, smartphones eller terminaler, hvor de stempler ind og ud, svarer på relevante spørgsmål som har betydning for tillæg, fravær og andet der påvirker beregningen af de data der skal sendes videre til Zenegy. Det er en enkel, intuitiv og styret proces der sikrer at der kan laves korrekt løn til tiden. SmartTID har også fokus på virksomheder indenfor produktion, transport, lager og logistik, samt landbrug, men også andre virksomheder der ønsker denne form for tidsregistrering. Læs mere på SmartTIDs hjemmeside.

Se en kort video om hvordan du overfører løn