Testimonials

Umbraco skifter til Zenegy

icon_scroll

 

Umbraco skifter til Zenegy - helt ny verden har åbnet sig for alle

Lækkert design og brugervenlighed, automatiserede arbejdsgange og indberetning af sygdom, ferie, kørsel mv. direkte i Zenegy appen - det er blot nogle af årsagerne til, at den danske virksomhed Umbraco, der er verdens førende Microsoft baserede CMS platform, har skiftet deres almindelige, standard lønsystem ud til fordel for Zenegy.

Vi skiftede fra et af de mange helt almindelige tunge lønsystemer til Zenegy og det har givet os nogle helt nye muligheder – både i forhold til automatisering og derved effektivisering på det administrative område, men så sandelig også i forhold til medarbejderne,” fortæller Poul Jensen, der er CFO, eller som det hedder hos Umbraco, Friendly Cashier.

Sparer manuelt tastearbejde

Ved at medarbejderne selv kan indberette direkte i appen, så er der lige pludselig langt mere ejerskab over ens indberetninger og de er langt mere involverede, fordi det nærmest bliver demokratiseret ud.

Og når medarbejderne indberetter direkte i appen, så sparer det bogholderi og administrationen for en masse tid, samtidig med, at fejlrisikoen minimeres.

Det har været nemt og smertefrit at skifte fra vores gamle system til Zenegy. Der er fuld integration med vores regnskabsprogram e-conomic, og det har bl.a. også givet os mulighed for at få lagt flere automatiseringer ind, så vi ikke skal bruge så meget tid på at håndtere og taste data manuelt,” siger Poul Jensen.

Poul Jensen lægger heller ikke skjul på, at for en virksomhed som Umbraco, der har skabt det mest brugervenlige CMS i verden, så betyder det selvfølgelig også noget, at dem der bruger systemet også får en følelse af brugerglæde.

Det er lækkert design og hele brugerfladen er gennemtænkt, så brugerne får en positiv oplevelse. Det giver en langt større motivation i det daglige arbejde,” forklarer Poul Jensen.

 

Poul Jensen

CFO, Umbraco