Slet virksomhed

Står du i den situation at virksomheden skal lukkes, eller du har valgt at flytte til et andet lønsystem, så har du muligheden for at lukke din Zenegy konto ned og få al data slettet i samme forbindelse.

Vær opmærksom på at det dog ikke er nødvendigt at lukke kontoen, men blot fravælge eksempelvis HR modulet - hvis du ønsker at beholde dine data i Zenegy. Det koster ikke noget, hvis du blot er tilmeldt Zenegy-abonnement, men ikke køre løn i løsningen.

Hvordan sletter jeg min virksomhed i Zenegy?

Du lukker en virksomhedkontoen ved at klikke på Min virksomhed - Abonnement - Luk Zenegy-konto.

Her bliver du mødt af 2 valgmuligheder: Luk og slet konto eller Luk og slet konto hurtigt.

Luk og slet konto: Vælg denne, hvis du ønsker, at dine data bliver slettet fra Zenegy om 6 måneder fra dags dato.

Luk og slet konto hurtigt: Vælg denne, hvis du ønsker, at dine data bliver slettet om 7 dage fra dags dato.

Vær opmærksom på, at når du vælger at lukke virksomhedskontoen, sletter vi alle data og alle informationer omkring virksomheden efter den periode du har valgt. Det betyder, at alle data er væk, og at vi her hos Zenegy heller ikke vil ikke kunne finde dem frem igen. Dette er gældende, hvadenten du vælger, at data skal slettes efter 6 måneder eller efter 7 dage.

Efter du har valgt, hvor hurtigt kontoen skal lukkes, klikker du på Anmode om kode. Dernæst modtager du en kode på din mobil, taster koden ind i feltet Bekræftelseskode og klikker på Luk konto.

Når du har været igennem ovenstående, vil Zenegy indenfor 24 timer samle alle data på virksomheden, og gøre det muligt for dig at hente og eksportere alle virksomhedens data. Du får automatisk en mail, når det er muligt at eksportere data.

Har du fortrudt nedlukning af virksomhed i Zenegy?

Hvis du fortryder lukningen af kontoen, kan du logge ind i Zenegy og annullere lukningen af virksomheden. Det kan tage op til 30 minutter at åbne kontoen op igen - dette vil dog som regel ske indenfor et par minutter.

Husk, at dette skal ske inden for den valgte lukningsperiode. Vi sletter alle data og alle informationer omkring virksomheden efter den periode du har valgt. Det betyder, at alle data herefter er væk, og at vi her hos Zenegy heller ikke vil ikke kunne finde dem frem igen.