Rediger eller slet global værdi

Hvis du ønsker at redigere en global værdi, skal du gå til Min virksomhed > Globale værdier > Globale værdier og finde den globale værdi, du ønsker at rette og klikke på retteblyanten.

Det er også muligt at slette en global værdi helt. Det gør du ved at klikke på krydset ud for værdien og herefter bekræfte, at du ønsker at slette den. Her skal du være opmærksom på, at den globale værdi vil blive slettet på alle de medarbejderne, den er tildelt. Hvis den globale værdi er en del af et globalt værdisæt, vil den også blive fjernet fra værdisættet.

Ændre eller slette global værdi på en enkelt medarbejder

Hvis du vil ændre en global værdi på en enkelt medarbejder, kan du kan altid gå ind på en medarbejders profil og klikke på tandhjulet ud for den globale værdi, du ønsker at ændre, og vælge en ny værdi.

Hvis du ønsker at slette en globale værdi på en enkelt medarbejders lønprofil, skal du klikke på tandhjulet ud for den globale værdi, du ønsker at slette, og vælge Fjern medarbejder fra global værdi, i visse tilfælde skal du dog i stedet klikke på krydset ud for værdien, så kommer der en pop-up boks, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at slette den.

Læs mere om globale værdier: