Knyt eksisterende login til ny bruger

I Zenegy er det kun muligt at bruge en mailadresse én gang - til gengæld kan du som medarbejder få dine brugere knyttet sammen, hvis du tidligere har arbejdet i en virksomhed, der benytter Zenegy, og starter i en ny virksomhed, der også benytter Zenegy.

Når du modtager en e-mail til oprettelse af din bruger, klikker du på Opret dig som bruger, hvorefter du bliver mødt af to muligheder.
Den ene er Eksisterende bruger, som du klikker på, for at knytte din eksisterende brugerprofil sammen med din nye brugerprofil i ét login.

Efter at have valgt Eksisterende bruger, lander du på en loginside, hvor du logger ind med det login du har i forvejen.
Nu er dine brugere knyttet sammen.