Zenegy

Zenegy er tech - helt ind til kernen. Vi er passioneret om løn og teknologi, og har kombineret det i et moderne løn- og HR system. Systemet er bygget op om et digitalt mindset, med ønske om mere frihed og nytænkning af de gammeldags metoder. Vores brugervenlige system automatiserer og optimerer virksomheders manuelle arbejdsopgaver - så du kan fokusere på de mere forretningsorienterede og værdiskabende opgaver i dagligdagen.

SE MERE HER

HR-ON

HR-ON er en HR og rekutteringsløsning, hvor du får en smart og fleksibel HR platform, til alle dine behov. HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort. Med HR-ON får du dynamiske og intuitive værktøjer, der er designet til at gøre din hverdag lettere, hvis du arbejder inden for HR.

SE MERE HER

Boost medarbejdertilfredsheden med Zenegy og HR-ON

Mere digitalisering skaber overblik og kan være med til at øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden. Med åbne API systemer kan data og informationer frit flyde mellem forskellige platforme. Dette betyder at du får langt flere muligheder for at tilpasse vores løn og HR systemer, til lige netop din virksomheds behov.

Træftpunkt HR 2021

Den 22 og 23 september kan du møde Zenegy og HR-ON på Dansk HR's messe i Øksnehallen. Teknologi og digitalisering er et vigtigt omdrejningspunkt for nutidens HR- og lønsystemer. Her kan du høre mere om hvad man skal man kigge efter, når man træffer beslutningen om at digitalisere løn og personaleprocesser i virksomheden og fordelene ved at have et åbent API. Både Zenegy og HR-ON har et åbent API, og i bund og grund betyder det at to systemer er i stand til at “tale samme sprog” og udveksle informationer med hinanden, hvilket gør det nemt at udvikle en integration mellem to virksomheder. Kom forbi og bliv klogere på hvad et åbent API er og hvad det i praksis kan betyde for din organisation.

Find os på messen

Du finder os på stand nr: 102-104 og 118-120. Kom forbi til en snak om fremtidens HR og lønsystemer. Du kan også tage et spil shuffleboard og vinde fede præmier.

Hør vores oplæg på Speakers Corner

Find os på Speakers Corner torsdag d. 23 september kl. 11:50-12:10. Her vil du kunne møde Mark Parrish, Head of Business Developmet, Zenegy og Rasmus Festersen CCO, HR-ON. Sammen vil de fortælle meget mere omkring digitaliseringen af HR og lønsystemer, fordelene ved et åbent API og hvilken betydning dette kan have for din virksomhed.