KATEGORI
Kørselsregnskab

UDVIKLER

Zenegy
EMAIL
salg@keatech.com
TELEFON
70 22 22 16
HR manager icon
Keatech
Nem kørselsregistrering med et swipe

Pris:

Gratis

Zenegy og Keatech – Nem kørselsregistrering med et swipe

Med en Keatech GPS enhed, bliver alle køreture registreret automatisk. Enheden tilsluttes bilen og holder et præcist regnskab over de kørte kilometre. Alle ture fremgår derefter i Zenegy’s medarbejder app, og du kan swipe til højre for virksomhedskørsel eller arkivere turen.

Keatech GPS enhed holder styr på de kørte kilometer og Zenegy app holder styr på køreture og registreringer.

  • Fuldt integration mellem Keatech og Zenegy løn.
  • Al virksomhedskørsel overføres automatisk til kørselsregistrering.
  • GPS tracker der beregner præcis kørsel og antal kørte kilometer.
  • Nem registrering af de kørte ture med et swipe i Zenegy app.

 

Hvem er Keatech?

Keatech er danskejet virksomhed, med mange års erfaring indenfor GPS tracking og flådestyring. Keatech leverer løsninger til håndværkere, service og transportvirksomheder, der ønsker et bedre overblik og placering af deres køretøjer og maskiner. Med GPS tracking kan virksomheder optimere deres infrastruktur og træffe kvalificerede beslutninger med baggrund i data, som leveres overskueligt med Keatech.

 

Hvorfor bruge Keatech?

Med Keatech GPS får du et præcist kørselsregnskab for alle de kørte kilometer som dine medarbejdere gennemfører. Registrering af ture har ikke været nemmere, da alle ture vises i medarbejderens kørselsoversigt i Zenegy app’en. Medarbejderen kan nemt – med et swipe til højre – registrere turen for virksomhedskørsel, som skal godtgøres.

Der kræves ingen særlige tekniske færdigheder eller mekaniker hjælp til at implementere GPS enheden i køretøjet. GPS sporings enheden er et simpelt V12 stik, som sættes ind i bilens cigaret tilslutning. Når enheden er tilsluttet, bliver alle ture registreret i Zenegy app.
Nemt og ligetil.

  • Kørselsregistrering med et swipe.
  • Præcist kørselsregnskab.
  • Nem tilslutning af enheden.

Læs mere om Keatech og bestil din GPS enhed på Keatech hjemmeside.