OM ZENEGY

GLEM ALT HVAD DU VED
OM LØNSYSTEMER

icon_scroll

 

En ny generation af lønsystemer

Fra vores hovedkontor i Hørsholm arbejder vi mod at bane vejen for en helt ny generation af lønsystemer. Et lønsystem, hvor man gør op med det klassiske løn-setup og i stedet bevæger sig på en åben platform af innovation og brugervenlighed.


Løn på en helt ny måde

Vi tilbyder lønoplevelser på en ny måde, hvor du får plads til at fokusere på det vigtige i din virksomhed: fremdrift og udvikling. Imens sørger vi for det administrative og giver dig alt det, du har brug for lige ved hånden.


Vi elsker teknologi

Vi er vilde med teknologi og de muligheder, den bringer. En af dem er et interaktivt cloudbaseret lønsystem, der forbinder virksomheder, revisorer og medarbejdere på ét og samme site. En anden er de fantastiske integrationsmuligheder, der gør det muligt at arbejde på tværs af alle dine yndlingsprogrammer.


Zenegy er for alle virksomheder – store som små

Zenegy var oprindeligt tiltænkt mindre virksomheder med et simpelt løn-setup. Men da Jacob kom ombord, blev det pludselig muligt at tage vores lønsystem til et helt nyt niveau. Og efter utallige møder med vores testkunder blev det klart for os, at Zenegy havde endnu større potentiale. Derfor kan Zenegy i dag bruges af alle typer virksomheder – store som små.

Alt i alt, så er den grundlæggende tanke, at løn ikke kun skal være sjov at bruge, men også sjov at få. Derfor dedikerer vi al vores arbejde til at sætte helt nye standarder for lønsystemer.


Jes T. S. Brinch

CEO & Founder

Jes T. S. Brinch

Jes Tækker Stenmann Brinch er founder og CEO for Zenegy. Han har 15 års international erfaring med SaaS, web- og mobiludvikling, markedsføring og projektledelse – senest som forretningsudviklerdirektør ved e-conomic. Det var tiden i e-conomic, der inspirerede Jes til at skrive sin egen forretningsplan og skabe en helt ny generation af lønsystemer. Foruden sit hovedansvar med at drive Zenegy fremad og sætte den overordnede strategi er Jes også aktivt involveret i design, udvikling og kundekontakt. Jes har en bachelor i Computer Science og er også uddannet markedsøkonom ved Erhvervsakademiet SydVest i Esbjerg.

Jacob Wandt

Jacob Wandt er en af landet mest succesfulde iværksættere – og så er han co-founder og partner i Zenegy. Jacob har utrolig stor erfaring med forretningsudvikling, strategi og konceptudvikling. Han står bag Europas førende regnskabsprogram, e-conomic, der var den første SaaS-virksomhed af sin slags til at blive lanceret i skyen. Jacob stiftede e-conomic i 2001 og drev sidenhen virksomheden fra 0 til 100.000 kunder. I 2013 solgte han e-conomic til den engelske kapitalfond HG Capital, der efter halvandet år solgte virksomheden til Visma-koncernen. Jacob har en mastergrad i Business Administration and Auditing fra Copenhagen Business School og er uddannet som registreret revisor.

Jacob Wandt

Co-founder