Sikkerhed og data

Zenegy Trust Center

I Zenegy Trust Center finder du al nødvendig information om sikkerhed, vores persondatapolitik, cookie information, vores standarder samt dokumentation.

Opdateret: april 2024

Servicevilkår

Abonnementsbetingelser for Zenegys produkter og tjenesteydelser, for os som leverandør, og dig som kunde.

Databehandleraftale (DPA)

EU’s persondataforordning stiller krav om, at man som virksomhed har en databehandleraftale med systemleverandører, der som Zenegy håndterer personfølsomme data. Som virksomhed er du ansvarlig for de medarbejderdata, der ligger i Zenegy, og du er også ansvarlig for at kunne dokumentere, hvordan vi i Zenegy behandler disse data.

ISAE 3402 assurance report

ISAE rapporten er en grundig revision af vores IT processer, som er udført af en uafhængig revisor.

Opdateret: januar 2023

Persondatapolitik

Persondatapolitikken beskriver hvordan Zenegy Danmark ApS, behandler dine personoplysninger indhentet via vores softwareplatform.

Opdateret: 17. juni 2020

Cookiepolitik

Her finder du en beskrivelse af, hvad cookies er, hvordan de virker og hvordan de bruges på Zenegys hjemmesider.

Databehandler Audit December 2022

Denne rapport er udarbejdet for at kontrollere og dokumentere Databehandlerens overholdelse og efterlevelse af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/ 679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger (herefter benævnt ”GDPR”) og databeskyttelsesloven.

Opdateret: januar 2024

App Partner & API – T&C

App Partner & API Terms and conditions beskriver betingelserne indenfor udvikling af apps til Zenegy og 3. parts brug af vores API.