Flere muligheder for timeregistrering

Timeregistrering

Stempl ind og ud

Lad jeres medarbejdere stemple sig selv ind og ud ved at angive deres start- og sluttider for de enkelte arbejdsdage. I kan også lade dem vælge et bestemt antal timer for en hel dag, alt efter hvordan I ønsker, de skal registrere sig.

 

Specifikke timesatser

Opret generelle timesatser, som alle kan bruge, eller tildel specifikke timesatser til en enkelt eller alle medarbejdere i en given afdeling. Herefter registrerer medarbejderne deres timer, og den lønansvarlige kan så godkende dem, inden der skal udbetales løn.

 

Timeregistrering for afdelinger

Har virksomheden medarbejdere, der er er tilknyttet flere forskellige afdelinger, kan den lønansvarlige nu også få et overblik over, hvordan løntrykket er i den enkelte afdeling. Som udgangspunkt er medarbejdere tilknyttet én specifik afdeling, men de har også mulighed for at registrere deres timer i en anden afdeling. Lønudviklingen kan så efterfølgende bogføres i økonomisystemet eller trækkes ud i rapporter. Hvis virksomheden har forbundet Zenegy med et andet økonomisystem, vil overførslen til kassekladden ske automatisk.

 

Timeregistrering for projekter

Hvis virksomhedens medarbejdere arbejder på projekter, kan de i Zenegy registrere timer for de pågældende projekter. Når medarbejderen laver sin timeregistrering, kan vedkommende tilføje et Projekt ID, hvortil registreringen bliver knyttet. Så hvis der skal holdes styr på registreringerne i forhold til bestemte projekter, så kan man nemt gøre det i Zenegy. Under “Rapporter” kan den lønansvarlige generere et udtræk over de forskellige registreringer.

 

Forbind med andre

Virksomheden kan nemt integrere Zenegys timeregistrering til andre systemer. På den måde vil de indtastede og godkendte timer fra jeres foretrukne timeregistreringssystem automatisk blive overført til Zenegy som godkendte timer, der er klar til at udbetales løn for.

 

Upload dokumenter

Når medarbejderen opretter registreringen, kan vedkommende uploade et dokument, som efterfølgende bliver gemt på registreringen.

Zenegy mobil app der viser timeregistrering.

Book en Payroll demo

Udfyld formularen til højre, for at booke en kort demo af Zenegy Payroll. Du hører fra os hurtigst muligt efter vi har modtaget din booking.

Vi gennemgår:
  • Intro til Zenegy og vores baggrund
  • Jeres behov til lønsetup og -processer
  • Zenegy Payroll funktionalitet og features
  • Se hvordan I kan spare 40% – 60% tid på lønadministration
  • Om hvordan du digitaliserer din lønadministration generelt

Vi dækker alle behov indenfor løn, regnskab, tidsregistrering mm.

Zenegy Payroll icon

Payroll

Løn og HR i en
smart løsning.

Zenegy Payroll icon

Numbers

Fremtidens økonomisystem.

Zenegy Expense icon

Expense

Udgiftshåndtering
uden friktion.

Zenegy Time icon

Time

Tidsregistrering på den nemme måde.

Admin icon

Portfolio

For revisorer
og bogholdere.