Bogholder med papir i hånden, og er klar til en lønkørsel i Zenegy lønsystem.

Full service på din lønadministration

Find din revisor eller
bogholder her

Hvorfor outsource dine økonomifunktioner?

 • Du lader fagfolk om at håndtere virksomhedens økonomiske kerneopgaver.
 • Du sparer tid og kan derfor koncentrere dig om virksomhedens vitale funktioner.
 • Virksomheden minimerer fejl og mangler i bogholderiet og i jeres finans generelt, og undgår derfor forsinkelser og bøder.
 • En ekstern økonomifunktion, kan i mange tilfælde, hjælpe med at optimere virksomhedens andre afdelinger.

   Full service leverandør oversigt

   Adresse:

   Præstemosen 193

   2650 Hvidovre

   Kategori:

   Salary, Accounting

   Social:

   Om RG Regnskabsservice

   Description: RG Regnskabsservice kan varetage alle bogførings- og regnskabsopgaver, indtil regnskabet afleveres til godkendelse hos en revisor – eller stå for udvalgte opgaver i processen. Omfanget af opgaver afhænger helt af jeres behov og ønsker. Det samme gør, om opgaverne skal udføres hos jer eller hos RG Regnskabsservice. Vi er fleksible. Vores primære ydelser er angivet nedenfor, men vi har også stor ekspertise med at lave budgetter, optimere arbejdsgange og undervise i fx lønbogholderi og ferieloven for både mindre grupper og enkeltpersoner. Vi udfører gerne ad hoc-opgaver.

   Adresse:

   Voergårdvej 2

   9200 Aalborg SV

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Beierholm

   Description: Beierholm hjælper sine kunder til en mere enkel økonomisk administration og støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning. Beierholm har lokale kontorer over hele Danmark og en række specialister inden for skat, investering og finansiering, forretningsudvikling, digitalisering og automatisering, bæredygtighed og ansvarlighed, IT-sikkerhed, corporate finance, outsourcing m.v.

   Adresse:

   Sluseholmen 2

   2450 København SV

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Summ ApS

   Description: Vi er dine betroede regnskabskonsulenter. Hos Summ er vi mere end blot tal. Vi er dedikerede til at skabe meningsfulde forbindelser med vores kunder og betragter dem som værdsatte partnere. Vi forstår dybden af dine unikke behov og stræber efter at skabe skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din virksomhed. Med vores ekspertise inden for bogholderi, lønadministration, finansiel rådgivning og skattemæssig bistand er vi rustet til at hjælpe dig med at navigere i komplekse finansielle udfordringer. Vores team af erfarne fagfolk er passionerede omkring din succes og er klar til at levere service af højeste kvalitet.

   Adresse:

   Lyskær 3CD

   2730 Herlev

   Tlf:

   44518152

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Azets Insight A/S

   Description: Azets er Danmarks største udbyder af lønløsninger og har mange års erfaring inden for lønadministration. Deres team af over 150 lønkonsulenter kan håndtere alt fra systemimplementering til hands-on lønopgaver, og de sikrer en korrekt og automatiseret lønbehandling. Udover lønadministration tilbyder Azets også assistance til økonomi og regnskab, hvor de kan varetage alle opgaver inden for regnskab, herunder bogføring, skat, moms og budgettering.

   BDO

   Adresse:

   Kystvejen 29

   8000 Aarhus

   Tlf:

   89307800

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om BDO

   Description: Med BDO’s Business Services & Outsourcing får du mere tid til din kerneforretning. Vi kan klare din bogføring, lønadministration, rapportering, budgettering, momsadministration og øvrige administrative services. Du får mere tid til de opgaver, som skaber værdi for din virksomhed, og det administrative går ikke i stå, hvis din regnskabschef bliver syg eller hvis din bogholder siger op. Vi har også nogle af landets skarpeste rådgivere og revisorer, hvis I har brug for hjælp til jeres årsregnskab, skat, moms eller afgifter.

   Adresse:

   Torvebyen 2, 1.

   4600 Køge

   Tlf:

   71991799

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Dansk BogholderiService ApS

   Description: Dit lønteam hos Dansk BogholderiService vil tage ansvar for afvikling af korrekt løn til tiden. Din forretning bliver tilknyttet en fast lønbogholder, når du indgår et samarbejde med os. På den måde får du en kontakt, der kender din forretning og forhold. Håndtering af løn kan være kompleks – og det er en af de kritiske ting, som ikke må glemmes. Få ro på lønnen med BogholderiService som lønbureau. Vi sørger for at alle love og regulativer bliver overholdt i forbindelse med lønadministrationen. Dette omfatter bl.a. ferielov, overenskomster og eventuelle nye tiltag.

   Adresse:

   Enebærvej 11

   8653 Them

   Tlf:

   86869383

   Kategori:

   Salary

   Social:

   Om Dansk Løn Service ApS

   Description: Dansk Løn Service leverer ydelser inden for løn og tid, inden for alle brancher i den private sektor. Vi spænder bredt og har mange års erfaring med mange forskellige typer af virksomheder, hvad enten det er tolkning af overenskomster, indberetninger, afstemninger, opsætning af løn og tidsssytemer samt interim opgaver. Hos Dansk Løn Service får man sin egen personlige lønbogholder tilknyttet og efterlades ikke i en telefonkø Ønsker du et effektivt, tillidsfuldt og trygt lønboholderi til at varetage jeres lønadministration. Så kom et skridt foran med en lønbogholder fra Dansk Løn Service.

   Adresse:

   Vendersgade 28, 0.

   1363 Købehavn K

   Tlf:

   40522928

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om ECOVIS Svane

   Description: ECOVIS Svane er en del af ECOVIS Danmark og ikke mindst det stærke netværk ECOVIS International. Vi leverer løn- og regnskabsassistance til små og mellemstore virksomheder. En stor del af vores kunder er udenlandsk ejet og vi er vant til at hjælpe både virksomheder og medarbejdere, som kommer til Danmark. Sammen med vores kollegaer i revisionsfirmaet ECOVIS Danmark og advokatfirmaet ECOVIS Legal kan vi desuden levere alle ydelser indenfor økonomi og jura. Som kunde hos ECOVIS Svane vil du blive tilknyttet én af vores dygtige løn- og regnskabskonsulenter. Derudover vil der altid være mulighed for at komme i kontakt med en partner eller manager.

   Adresse:

   Mariendalsvej 11

   8800 Viborg

   Tlf:

   70707489

   Kategori:

   Salary, Accounting, Annual accounts

   Social:

   Om EINFACH ApS

   Description: Vi brænder for effektiv økonomistyring. Ved at bruge EINFACH som virksomhedens eksterne økonomiafdeling får du adgang til hele paletten af ydelser udført af et professionelt team. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe inden for fakturaservice, lønadministration, bogføring, rapportering til ledelsen. EINFACH udarbejder årsregnskaber for en lang række virksomheder indenfor stort set alle brancher. Vi har tilknyttet en autoriseret revisor, så vi kan også lave revisionen. Vi arbejder udelukkende med digitale bogholderier. Er din virksomhed fortsat stor forbruger af papir og manuelle arbejdsgange, kan vi hjælpe jer over i et digitalt og semiautomatiseret bogholderi.

   Adresse:

   Knudsvej 44C

   4000 Roskilde

   Tlf:

   50806200

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Høgsbro+

   Description: Høgsbro+ er et konsulenthus, der rummer både løn- og regnskabskonsulenter, optimeringskonsulenter samt HR-medarbejdere. Udover høj faglighed bygger vores forretning på nærhed og den direkte kommunikation med både kunder og kolleger. Det gør, at vi ofte oplever langvarige kundeforhold og høj grad af tilfredshed med vores services.

   Adresse:

   Tronholmen 3

   8960 Randers SØ

   Tlf:

   86412100

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Grant Thornton, Godkendt Revisionspartnerselskab

   Description: Grant Thornton er revisorer og bogholdere, der arbejder tæt sammen med kunderne. Vi hjælper med at udvikle kundernes forretning gennem værdiskabende rådgivning og assistance inden for revision, regnskab, skat, økonomi, bogføring, løn, kompetenceudvikling og digitalisering. Vi har erfarne løn bogholdere, der står klar til at hjælpe med den korrekte opsættelse af Zenegy, hjælpe med lønnen på sidelinjen eller være jeres lønafdeling og stå for alle aspekter af lønnen. Vi har også stor erfaring med at integrere Zenegy med de forskellige økonomisystemer.

   Adresse:

   Dronningens Tværgade 9, 1. sal

   1302 København K

   Tlf:

   29296636

   Kategori:

   Salary, Accounting

   Social:

   Om Keepers ApS

   Description: Regnskab og controlling, Lønadministration og lønrådgivning, Consulting og projekter i økonomifunktionen, Robotautomatisering og digitalisering samt ESG-rapportering.

   Adresse:

   Digtervejen 9a

   9200 Aalborg

   Tlf:

   61732071

   Kategori:

   Salary

   Social:

   Om Rezults

   Description: Rezults har kontor i Aalborg.

   Adresse:

   Nyropsgade 41

   1602 København

   Kategori:

   Salary, Accounting

   Social:

   Om Scaleup Finance ApS

   Description: Scaleup finance er en serviceplatform for ambitiøse founders, der bekymrer sig om deres forretningsresultater generelt, ikke deres økonomi i detaljer. Scaleup finance er svaret på al den smerte, vi har følt som iværksættere. Vi tager kampen ud af økonomistyringen, så du er fri til at bygge, bemande og skalere din startup, som du altid har forestillet dig. Vi tager opgaven med økonomistyring fra dine hænder, så du bruger mindre tid på kedelige opgaver og mere på det, der får dig op om morgenen.

   Adresse:

   Lyshøjen 8D, 1. sal

   8520 Lystrup

   Tlf:

   71996364

   Kategori:

   Salary, Accounting

   Social:

   Om Zignifikant ApS

   Description: Zignifikant er din ekspert i bogholderi, digitalisering og lønadministration. Vi transformerer din virksomheds manuelle processer, eliminerer dobbeltarbejde og sikrer, at løn og bogholderi er præcis og rettidig. Med Zignifikant ved roret, kan du være sikker på et korrekt og rettidig bogholderi, der giver dig frihed og ro i maven til at fokusere på din virksomheds vækst. Zignifikant har kontorer i Aarhus og Frederikshavn.

   Adresse:

   Rørmosevej 2B,

   3450 Allerød

   Tlf:

   35553000

   Kategori:

   Salary, Tax

   Social:

   Om Dailybizz ApS

   Description: Hos Dailybizz kan vi tilbyde assistance i forbindelse med interim eller outsourcing af din virksomheds lønbehandling. Fokus på behandling af dansk løn samt diverse indberetninger, herunder skyggeløn for udstationerede medarbejdere. Vores erfarne lønspecialister forstår og imødekommer kundernes individuelle behov, under hensyn til gældende lovkrav samt opfyldelse af kvalitets/compliance krav. Tilgængelighed og konfidentialitet er en selvfølge i vores daglige arbejde. Vi er scenevante i samarbejdet med såvel økonomi-, skatte- som HR-medarbejdere. Endvidere har vi stor erfaring med lønbehandling for 1-1000+ medarbejder i virksomheder. Er der behov for en beskrivelse/optimering af eksisterende lønprocesser tilbyder vi naturligvis også dette.

   Adresse:

   Letlandsgade 5,

   1723 København V

   Tlf:

   53555439

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Kraft Regnskab

   Description: Et samarbejde med Kraft Regnskab betyder, at du kan træffe beslutninger på et oplyst, økonomisk grundlag. Du kan udvikle og vækste din forretning uden at bekymre dig om ubehagelige ekstraregninger. Vi sørger for den daglige drift af din virksomheds økonomi og administration. Samarbejdet tilpasses, så du får den hjælp, du har brug for – også når dine behov ændrer sig. Kraft Regnskab har kontor i København

   Adresse:

   Lautruphøj 5-7,

   2750 Ballerup

   Tlf:

   93970970

   Kategori:

   Salary, Tax

   Social:

   Om Din Lønpartner ApS

   Description: Din Lønpartner vil være din eksterne lønkollega. Vi servicerer kunder med lige fra den simple lønbehandling, til den helt komplekse lønbehandling med overenskomster. Vi er branchens tech-team, og har bred erfaring med automatiseringer af manuelle arbejdsgange. Hos os leverer vi interim lønkonsulenter på kort forespørgsel, teknisk systemsupport og opsætning af lønsystemer, samt lønbehandling på abonnement. Vi har en fuldt skalérbar løsning, hvor afregning sker pr. lønseddel – på den måde kender du altid din omkostning til lønbehandling. Din Lønpartner ApS har kontor i Ballerup

   Adresse:

   Njalsgade 72C, 6 th,

   2300 København S

   Tlf:

   70229299

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Amesto AccountHouse

   Description: Amesto AccountHouse kan hjælpe din virksomhed med at administrere alt inden for løn, regnskab og HR, så du kan fokusere på at drive din forretning. Din virksomhed kan vælge at outsource disse opgaver til os og få adgang til vores ekspertise inden for administrativ støtte. Vores tjenester inden for lønadministration inkluderer alt fra at oprette og sende lønsedler til at håndtere alle skattemæssige opgaver. Når det kommer til regnskabsassistance, kan vores team hjælpe med alt fra bogføring til momsafstemninger og årsregnskaber. Og når det kommer til HR, tilbyder vi alt fra ansættelse og kontraktstyring til HR-rådgivning og -støtte. Med vores tjenester vil du have mere tid til at fokusere på din kerneforretning, mens vi tager os af alle de administrative opgaver. Amesto AccountHouse har kontor i København

   Adresse:

   Gl Skivevej 13,

   Harre, 7870 Roslev

   Tlf:

   28721788

   Kategori:

   Salary, Accounting, Tax, Annual accounts

   Social:

   Om Bogholderie ApS

   Description: Bogholderie ApS beskæftiger sig primært med bogføringsopgaver, lønadministration, moms og årsafslutning, derudover påtager vi os opgaver i forbindelse med forhandling af økonomisk karakter og kan fungere som sparringspartner i mange situationer. Arbejdet udføres som udgangspunkt online for at minimere omkostningerne. Vores højeste prioritet er tillid og tryghed for vores kunder. Bogholderie Aps har kontor i Roslev

   Payroll er en del af Zenegy Financial Suite

   Vi dækker alle behov indenfor løn, regnskab, tidsregistrering mm.

   Zenegy Payroll icon

   Payroll

   Løn og HR i en
   smart løsning.

   Zenegy Payroll icon

   Numbers

   Fremtidens økonomisystem.

   Zenegy Expense icon

   Expense

   Udgiftshåndtering
   uden friktion.

   Zenegy Time icon

   Time

   Tidsregistrering på den nemme måde.

   Admin icon

   Portfolio

   For revisorer
   og bogholdere.