LØNADMINISTRATION

Vi samarbejder med landets dygtigste lønadministratorer

Et softwareselskab - ikke et lønkontor

 

Zenegy er et softwareselskab og ikke et lønkontor. Det betyder, at vores kernekompetence ligger i at opbygge et lønsystem, som gør det muligt for dig at administrere din løn på en innovativ og brugervenlig platform. Kort sagt: Vi elsker teknologi og de muligheder, den bringer!

 

Hos Zenegy vil vi altid gerne svare på alle de spørgsmål, du end måtte have til vores lønsystem og app. Derfor tilbyder vi helt gratis support via mail og telefon. Vi forstår også vigtigheden i at give dig en kompetent og grundig rådgivning omkring lønadministrationen i din virksomhed, så al vejledning omkring lønadministration generelt varetages af vores erfarne løneksperter og partnere.

 

Vi vil naturligvis hellere end gerne hjælpe dig med at finde den rette lønadministrator til at håndtere lønadministrationen i lige netop din virksomhed. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan sætte dig i forbindelse med den helt rigtige. Du kan kontakte os her.

 

Hvis du selv arbejder med lønadministration og godt kunne tænke dig at gøre samarbejdet med dine kunder og kollegaer så fleksibelt som muligt, så kan du også blive partner i Zenegy. Her får du en komplet administrationsløsning, der gør det let at lave korrekt lønadministration – uanset om du er revisor, bogholder eller lønadministrator. Se hvordan du bliver partner.