LØNADMINISTRATION

Vi samarbejder med landets dygtigste lønadministratorer

icon_scroll

Et softwareselskab - ikke et lønkontor

 

Zenegy og lønadministration

Zenegy er en software virksomhed, der laver løn- og HR systemer. Vi laver altså ikke løn, men overlader lønadministration til dem, der er bedst til det, og Zenegy samarbejder derfor med revisorer, bogholdere, administratorer og andre eksterne partnere. På denne måde skaber vi en platform for vores løn-og HR systemer, der forbedrer lønoplevelsen for både administratorer, virksomhedsledere og lønmodtagere. Vores kernekompetence ligger i at opbygge et lønsystem, som gør det muligt for dig at administrere din løn på en innovativ og brugervenlig platform. Vi elsker teknologi, og de muligheder den bringer!

 

Fokus på processen for lønadministratorer

Vi har et tæt samarbejde med revisorer, bogholdere og administratorer for at få lavet de bedst mulige løsninger og dermed optimeret lønoplevelsen. Hos Zenegy ligger fokus på processen – fra input af data, lønkørsel, til output af data. Det er brugerne, der er i centrum, og det skal være så nemt og enkelt som muligt for dem at gå igennem denne proces, samtidig med at der holdes et stærkt fokus på kvalitet og sikkerhed.

Med Zenegy er det muligt med single log-on for lønbogholdere, der laver lønadministration for flere kunder i det samme system. Det betyder, at lønbogholdere kun skal tilgå systemet én gang, og derfra er de i stand til at administrere løn for flere kunder.

Vores åbne platform gør det muligt at integrere til mange andre applikationer – heriblandt regnsskabssystemer som e-conomic og Dinero. Det gør det nemt for vores brugere, da data på en flydende måde kan overføres fra den ene applikation til den anden. Derfor bliver tastearbejdet minimeret, og man får lov til at anvende sine yndlingsapplikationer.

Zenegy er lavet således, at det er nemt og enkelt at on-boarde nye virksomheder og kunder til systemet. Der er desuden mulighed for at sætte roller op, så lønadministratorer kan have forskellige rettigheder og adgange i systemet.

 

Specielle features ifm. lønadministration

Som noget ekstraordinært er det muligt hos Zenegy at tilbageføre nyeste gennemførte lønkørsel. Tilbageførslen udligner i bogføring og har man integration til bogføringssystemer, så overføres data til disse. Har man afventende betalinger via Nets, så forsøger Zenegy at stoppe disse, såfremt det er muligt. Betalinger, der er gennemført kan dog ikke tilbagebetales. Selve lønkørslen udlignes også i eIndkomst.

Derudover kan Zenegy indberette automatisk til det offentlige. Zenegy beregner, indberetter og overfører automatisk alt det nødvendige omkring dine lønudbetalinger til SKAT. Hvis du angiver dine medarbejderes stamdata, så holder Zenegy styr på alt fra A-indkomst, AM-bidrag og antal timer til feriepenge, pension og rejsegodtgørelse. Desuden sørger vi for, at indberetninger altid sker til tiden.

Zenegys lønsedler er udformet på en intuitiv og brugervenlig måde, således at lønmodtageren nemt kan danne sig et overblik over lønsedlens indhold. Desuden kan lønadministratorer sætte deres eget præg på Zenegys lønseddel ved at få deres eget virksomhedslogo vist på denne. Du kan læse mere om Zenegys lønseddel her.