KATEGORI

UDVIKLER

Quinyx
EMAIL
sales.dk@quinyx.dk
TELEFON
HR manager icon
Quinyx
Integrer Zenegy med Quinyx

Pris:

Gratis

Integrer Zenegy med Quinyx – og opsæt det komplet workforce mangement-værktøj til dit lønsystem

Integrationen mellem Zenegy og Quinyx, giver virksomheder et samlet overblik over vagtplanlægning, tids- og fraværsregistrering, overholdelse af overenskomster, arbejdsregler, rapportering, opgavestyring og ikke mindst løn.

Fil-importen bygger på fuld automatisering, så virksomheder slipper for dobbelt arbejde og for at arbejde på tværs af to systemer. Integrationen er nem at opsætte og løfter jeres vagtplanlægning, bemanding og løn – til et helt nyt niveau.

 

Hvilke fordele er der ved integrationen?

  • Opretter automatisk vagtplanlægning samt tids- og fraværsregistreringer i Zenegy
  • Zenegy og Quinyx letter arbejdsvægten for det administrative arbejde
  • Få et komplet lønsystem og et komplet workforce management-system på én gang
  • Øget medarbejdertilfredshed
  • Riiskoen for fejl i jeres lønudbetalinger minimeres
  • Større effektivisering og automatisering
  • Zenegy og Quinyx samarbejder helt af sig selv – så I slipper for at logge ind i flere systemer

 

Hvad er Quinyx?

Quinyx er et workforce management-system, som tilbyder en problemfri oplevelse. Alle registreringer kan foretages på tværs af desktop pc’er, mobiltelefoner og tablets, hvilket gør det nemmere for både virksomhed og medarbejder.

Quinyxs vagtplanlægningen sikre pålidelige og intelligente vagtplaner, hvor risikoen for fejl minimeres. Det gør det nemmere for ledelsen, som ligeledes kan få et hurtigt overblik over alle medarbejdere eller bare enkelte medarbejdere. Virksomhedens medarbejdere kan derudover nemt foretage eventuelle vagtbyt på farten – hvor som helst og når som helst.

Quinyx’s tidsregistrering tilbyder fuld integreret tidsrapportering og fraværsadministration. Denne funktion gør det nemt for virksomhedens medarbejdere at registrere timer direkte ved hjælp af Quinyxs mobil app. Det gør at I slipper for problemer og dobbelt tastearbejde ved jeres lønudbetaling.

Læs mere på Quinyx’s hjemmeside.