Få overblik med Zenegy HR

Zenegy HR giver et overblik over virksomhedens enheder og adgange, dokumenter relateret til medarbejdernes ansættelse, adgang til medarbejdernes pårørendes kontaktoplysninger og meget mere.

HR Modul

Velkommen til Zenegy HR

Zenegys HR modul gør det nemt at holde styr på, hvilke enheder og adgange medarbejdere i virksomheden sidder inde med. På denne måde sikrer I, at der ikke bruges unødvendige penge på at købe nyt udstyr eller at adgange til IT-systemer eller kreditkort bliver udnyttet efter en medarbejder er fratrådt. I kan gemme dokumenter på medarbejdernes profiler, således at det er nemt at holde overblikket over deres ansættelse. Medarbejderne kan også tilføje pårørendes kontaktoplysninger til deres profil, og I får en god løsning til administration af kurser.

Enheder og adgange tildeles og vises i Zenegy HR modul
ENHEDER OG ADGANGE

Hold styr på jeres enheder og IT-adgange

‘Enheder og Adgange’ gør det nemt at holde styr på det udstyr og de IT-systemer virksomhedens medarbejdere har fået tildelt og udleveret. Funktionen giver et klar overblik over alle enheder og adgange, og om disse er disponible eller blevet tildelt en medarbejder. I systemet kan virksomheden nemt oprette enheder og adgange samt tildele dem til specifikke medarbejdere. Medarbejderne kan ligeledes anmode om en enhed eller adgang, hvorefter anmodningen behandles af en administrator i systemet.
DOKUMENTER

Overskuelig og nem dokumenthåndtering

Gem alt fra ansættelseskontrakter, bonusaftaler og MUS-samtaler på den enkelte medarbejders side – så både virksomhed og medarbejder lettere kan bevare overblikket. På den måde kan virksomheden sikre, at dens medarbejdere er helt indforstået med vilkårene for hans eller hendes ansættelsesforhold. Det er man som arbejdsgiver også forpligtet til at informere om.
Håndtering af dokumenter i Zenegy HR modul.
Opret pårørende i Zenegy HR Modul.
PÅRØRENDE

Lad jeres medarbejdere oprette deres pårørende

Lad jeres medarbejdere tilføje deres pårørendes kontaktoplysninger til deres medarbejderprofil. På den måde er kontaktoplysningerne altid lige ved hånden – både i forbindelse med festlige begivenheder eller hvis uheldet skulle være ude.
KURSUS OG EVENTS

Nem administration af kurser, events og medarbejdernes deltagelse

Med Zenegys Kursus og Event modul kan virksomheder nemt administrere kurser og events. Modulet giver medarbejdere et godt overblik over, hvilke kurser eller events de kan deltage i og gør tilmeldingen nem. Ved oprettelsen af kurset eller eventet kan der tilføjes rettigheder til dem, der skal kunne se eller redigere i begivenheden. Ved at tilføje “godkender” kan virksomheden også sikre, at medarbejdernes deltagelse bliver godkendt af deres leder. Når medarbejderne har afsluttet kurset vil det fremgå på medarbejderprofilen i form af et kursusbevis.
Kurser og events i Zenegy HR Modul.
Zenegy mobil app der viser udlæg.
UDLÆG

Nem håndtering af udlæg

Med Zenegy Expense er det nemt at håndtere udlæg. Den ansvarlige skal blot indtaste dato for udlægget og beløbet, der skal refunderes. Der er mulighed for at tilføje billeder af kvittering eller faktura til registreringen. Registreringen bliver efterfølgende sendt til godkendelse i Zenegy, og alle godkendte udlæg bliver automatisk afregnet i lønkørslen.
KØRSELSREGNSKAB

Få adgang til et kørselsregnskab uden fejl

Med Zenegy har det aldrig været lettere at holde styr på virksomhedens kørselsregnskab. Det eneste medarbejderne skal gøre er at indtaste ’til’ og ’fra’ på ruten – så sørger vi for et præcist kørselsregnskab uden fejl. Det er næsten magisk. I Zenegys kørebog registreres alle ture ved hjælp af Google Maps – så I være sikre på antallet af kørte kilometer for den enkelte rute.
Kørselsregnskab i Zenegy HR Modul.
Registrering af medarbejdernes timer i Zenegy HR Modul.
TIMEREGISTRERING

Nem og hurtig registrering af medarbejdernes timer

Lad virksomhedens medarbejdere nemt stemple sig selv ind og ud ved, at angive deres start- og sluttider for de enkelte arbejdsdage. I kan også lade dem vælge et bestemt antal timer for en hel dag, alt efter hvordan virksomheden ønsker, de skal registrere sig i systemet.
FERIE OG FRAVÆR

Registrer jeres ferie og fravær med ét enkelt klik

Zenegy gør det let for virksomhedens medarbejdere at anmode om ferie eller registrere sygedage via vores Medarbejder app. Den ansvarlige kan ligeså nemt acceptere eller afslå medarbejdernes anmodninger, og samtidig holde et klart overblik. Vi sørger selvfølgelig for, at du altid er opdateret i forhold til medarbejdernes ferieplanlægning – uanset hvilke typer fridage virksomheden tilbyder.
Ferie og fravær i Zenegy HR Modul.
Zenegy mobil app der viser fradrag.
TILLÆG OG FRADRAG

Nem og hurtig registrering af tillæg og fradrag

Brug Zenegy til at administrere medarbejdernes tillæg og fradrag. Vi gør det nemt for virksomheden at oprette ligeså mange tillæg, som der er brug for – både for den enkelte medarbejders lønprofil og for hele virksomheden. I kan også give alle tillæggene forskellige navne, så de passer til virksomhedens behov.
STAMDATA

Hold jeres medarbejderes stamdata opdateret

Med Zenegy HR er det nemt at holde styr på medarbejdernes stamdata. Virksomheden har mulighed for et hurtigt overblik og kan nemt opdatere navn, adresse, ansættelsesdato, stilling, mobil, e-mail og meget mere. Medarbejderne har ligeledes adgang til egne data og kan selv vedligeholde dem. Zenegy HR giver, med sin rapport-generator, også mulighed for at lave sine egne rapporter – og få lige præcis de oversigter trukket ud, som der er brug for. Så bliver det da ikke meget bedre!
Medarbejder stamdata i Zenegy HR modul.

Zenegy Payroll og HR abonnement

Zenegy tilbyder to forskellige abonnementer. Zenegy Payroll er abonnementet, der giver dig adgang til Zenegys innovative lønsystem og Zenegy HR er vores seneste abonnement. I Zenegy HR får du bl.a. adgang til Enheder og Adgange, Dokumenter og Pårørende. Brug dem enkeltvis eller vælg at kombinere dem – læs mere om dette under abonnementsmuligheder.

Abonnement

Zenegy Payroll

kr. 25,-

Pr. lønseddel og nulindberetning
100,- pr. mdr. for Zenegy Abonnement*

Eller lad en af vores Zenegy certificerede partnere håndtere din lønadministration.

Funktioner:
 • Medarbejder App
 • Automatiske betalinger
 • Godkendelsesflow
 • Indberetning til SKAT
 • Ferie- og fravær-, kørsel og timesregistrering
 • Overblik over ferie og fravær i kalender
 • Administration af tillæg og fradrag
 • Understøttelse af afdelinger
 • Udlægshåndtering
 • Gratis adgang til lønadministrator
 • Registrering af timer, ferie, fravær, fleks og kørsel
 • Automatisk nulindberetning
 • Rapporter
 • Tilbagefør en lønkørsel
 • Gratis og åbent API
 • Notifikationer over fødselsdag og mærkedage
 • Masser af appintegrationer
 • Og meget mere…

Abonnement / Tilføjelse

Zenegy HR

kr. 15,-

Per aktiv medarbejder per måned

Eller lad en af vores Zenegy certificerede partnere håndtere din lønadministration.

Funktioner:
 • Digital personaleadministration
 • Administration af enheder og systemadgange
 • Sikker dokumentdeling
 • Opsætning af uddannelsesforløb i virksomheden
 • Digital administration af kurser og events
 • Tilføj pårørende
 • Optimeret til Zenegy Payroll
 • Og meget mere…

Tilkøb

e-Boks modul

 kr. 3,- Pr. lønseddel

Dine medarbejdere modtager deres lønsedler direkte i e-Boks. Når modulet er tilføjet, bliver alle medarbejdere automatisk tilmeldt.
Alle priser excl. moms.

Gratis

To-faktor modul

kr. 0,- Pr. mdr.

To-faktor modulet sikrer din løsning. Ved log-in modtages en kode via SMS eller App, som skal indtastes.
To-faktor er et gratis sikkerheds modul.

Zenegy Certified Partner

Overlad lønadministrationen til en af vores Zenegy Certificerede Partnere

Lad Zenegy eksperter om at håndtere en af virksomhedens kerneopgaver. Så sikrer du korrekt og hurtig håndtering af din virksomheds løn, hver gang!

Zenegy abonnement betales kun for Zenegy Payroll, og betales ikke hvis en ekstern revisor / bogholder anvendes til lønhåndtering.

Alle priser excl. moms.

Abonnementsmuligheder

Zenegys to abonnementer kan bruges enkeltvis eller kombineres som vist nedenfor. Hvad enten du kun ønsker at køre løn med Zenegy, kun er interesseret i vores HR funktioner eller simpelthen må prøve begge dele – så findes der en løsning til dig.

Zenegy Payroll icon

Zenegy Payroll

Med Zenegy Payroll får du adgang til Zenegys innovative lønsystem og kan køre løn herigennem. Vores system er det eneste danske lønsystem, som er tilpasset medarbejdernes behov. Her kan du give dine medarbejdere en bedre lønoplevelse med en interaktiv lønseddel via Zenegys Medarbejder App.

Zenegy Payroll icon

Zenegy HR Modul

Zenegy HR giver dig overblik over dine medarbejderes tildelte enheder og adgange, så du altid ved, hvilke enheder og adgange der er i organisationen, samt hvem de er tildelt, eller om de er disponible. HR-modulet giver dig ligeledes mulighed for at gemme dokumenter relateret til medarbejdernes ansættelse på deres profil og dine medarbejdere kan tilføje deres pårørendes kontaktoplysninger. Du får også en simpel og god løsning til at administrere kurser, hvormed dine medarbejdere får et godt overblik over, hvilke kurser der er tilgængelige, og det bliver nemt for dem at tilmelde sig.
Zenegy Payroll icon

Zenegy Payroll + HR Modul

Ved at kombinere de to abonnementer, får du det bedste fra to verdener. Med Zenegy Payroll får du adgang til Zenegys innovative lønsystem, hvor du kan give både dig selv og dine medarbejdere en bedre lønoplevelse. Med Zenegy HR kan du nemt danne dig et overblik over dine medarbejderes tildelte enheder og adgange, dokumenter relateret til deres ansættelse, få adgang til pårørendes kontaktoplysninger, samt få en god løsning til administration af kurser.

Book en Payroll demo

Udfyld formularen til højre, for at booke en kort demo af Zenegy Payroll. Du hører fra os hurtigst muligt efter vi har modtaget din booking.

Vi gennemgår:
 • Intro til Zenegy og vores baggrund
 • Jeres behov til lønsetup og -processer
 • Zenegy Payroll funktionalitet og features
 • Se hvordan I kan spare 40% – 60% tid på lønadministration
 • Om hvordan du digitaliserer din lønadministration generelt

Vi dækker alle behov indenfor løn, regnskab, tidsregistrering mm.

Zenegy Payroll icon

Payroll

Løn og HR i en
smart løsning.

Zenegy Payroll icon

Numbers

Fremtidens økonomisystem.

Zenegy Expense icon

Expense

Udgiftshåndtering
uden friktion.

Zenegy Time icon

Time

Tidsregistrering på den nemme måde.

Admin icon

Portfolio

For revisorer
og bogholdere.