Zenegy kundecase

Behov for digitalisering og overskuelighed
Dovista Gruppen består af en række førende brands på det europæiske marked for facadevinduer og døre.
Gå til: www.dovista.dk
Dovista
Dovista har digitaliseret tid til et nyt niveau

Dovista logo

I Dovista er de 60 medarbejdere på deres kontor i Ringsted. Ud af dem er der 48 timelønnede medarbejdere, der bruger Zenegy Time.

Før skiftet brugte virksomheden et gammeldags indstemplingssystem, der betød at de havde mange manuelle processer. I Dovista kører de med dagvagter, hvor medarbejderne har ret forskellige vagtplaner. Nogle har en 4 dages arbejdsuge, nogle er fleksjobbere mm. Det var derfor vigtigt for dem at vælge et tidsregistreringssystem, der var både digitalt og overskueligt.

“Alt var meget manuelt og tidskrævende før.” -Anders Nielsen, Manager, Production & Facility.

 

Onboardingprocessen var fantastisk

Da Anders blev spurgt om oplevelsen med onboarding til Zenegy Time, svarede han:

“Fantastisk. Det var en meget imponerende og nem proces hele vejen igennem.”

 

Finder altid god hjælp hos supporten

Dovista har aldrig oplevet problemer med Zenegy Time, men har haft behov for at stille lidt ekstra spørgsmål, efter deres onboarding. Her har de altid fået hurtigt svar, og fået den hjælp de skulle bruge hos Zenegy Times support.

Derudover har Zenegy Time et hjælpcenter, hvor der findes artikler og videoer, der kan kan hjælpe og guide brugeren i systemet.

Gå til Zenegy Time hjælpecenter

 

Alle er begejstrede for skiftet

Efter skiftet til Zenegy Time, har alle i virksomheden været meget begejstrede for det nye tidsregistreringssystem.

“ Medarbejderne er meget glade for skiftet, og for at de nu har en app hvor de kan følge med i deres timer. De er glade for at de kan se deres timer, bestille fridage eller ferie, direkte i appen.”

 

Det manuelle er blevet automatiseret

Før skiftet var der meget manuelt arbejde forbundet med registrering og godkendelse af sygefravær, fridage mm. Denne proces er blevet automatiseret med Zenegy Time.

 

Eksempel på proces for bestilling af fridag inden skiftet:

Hvis en medarbejder ønskede en fridag, skulle medarbejderen skrive til Timegodkenderen, der derefter skulle skrive til HR-medarbejderen, som så manuelt skulle registrere og godkende fridagen.

 

Eksempel på bestilling af fridag efter skiftet:

Hele denne proces er nu blevet automatiseret, og Dovista oplever derfor en stor tidsbesparelse. Hvis en medarbejder ønsker en fridag, skal medarbejderen blot registrere deres ønskede fridag i appen, hvorefter HR-medarbejderen kan se dette i systemet og godkende eller afvise med det samme.

 

Processen er blevet mere overskuelig, og manuelle processer er blevet digitaliseret og automatiseret.

Systemet og appen er blevet tilpasset virksomhedens behov
Zenegy Time kan tilpasses virksomhedens behov. Appen er blevet tilpasset til hver enkelt medarbejder, så de kun kan se de specifikke funktioner, som de har behov for. Dette har også været med til at eliminere fejlregistreringer.

 

Fejlindtastninger er elimineret

Tvivlsspørgsmål fra medarbejdere er også blevet elimineret, da alt er registreret digitalt. Medarbejderne har deres overblik i appen og Timegodkender, og resten af administrationen, har overblik gennem Zenegy Time systemet.

Hvis medarbejderen eller administrationen bliver i tvivl om om noget, kan de fx nemt se hvor meget fravær der har været, hvilke vagter medarbejderen har haft eller hvornår der er afholdt ferie.

Alt i alt har skiftet til Zenegy Time gjort tidsregistrering meget mere overskuelig, og manuelle processer er blevet digitaliseret og automatiseret.