Zenegy kundecase

Digitale systemer er med til at understøtte strategien - derfor har Søstrene Grene valgt Zenegy
Søstrene Grene er en dansk, familieejet detailvirksomhed, som blev grundlagt i 1973. I dag tæller de over 240 butikker på tværs af 15 lande, samt webshop, som blev lanceret sidste år. Sortimentet byder på en bred række produkter indenfor interiør, møbler, køkken, hobby og festartikler.
Gå til: www.sostrenegrene.com
Søstrene Grene
Søstrene Grene – Digital nysgerrighed i fokus
Søstrene Grene Logo Gennem de sidste par år har har Søstrene Grene gennemgået en gennemgribende digital transformation med overskriften ‘Experiences Like No Other’ i baggrunden. Med værdien om at være digitalt nysgerrig i rygsækken har virksomheden implementeret en lang række systemer, der skal forbinde og forstærke Søstrene Grene oplevelsen fra design, indkøb, leverandører, lager, butik og WEB.

Digitale systemer til at understøtte strategien

Da Anne Holst tiltrådte stillingen som People Operations Specialist for 1,5 år siden, var det løn og effektivisering af eksisterende processer, der havde førsteprioritet. Der var et behov for at strømline og få kontrol over en række processer for indlevering af løn-input og registreringer fra medarbejdere. Anne har mange års erfaring med at implementere nye systemer i virksomheder og ved, hvad der er vigtigt for at komme i mål med digitalisering af lønfunktionen. Hun har fulgt Zenegys udvikling tilbage til vores opstart, og i år blev tiden, hvor Zenegys løsning var et match til Søstrene Grenes behov. Anne er ikke i tvivl om, at et godt samarbejde står som det første på hendes prioritetsliste. Det er vigtigt at finde et system hvor der bliver lyttet til kunderne og etableret gensidig tillid. ‘Zenegy er ikke blot en leverandør, men en god samarbejdspartner’ – udtaler Anne.  

Udvikling og tidsbesparelse med åbent API

Med Annes kendskab til systemimplementering og viden om Zenegy vidste hun, at de ville få et innovativt lønsystem i konstant udvikling med en platform baseret på åbent API og fleksibilitet. Det åbne API-system var en vigtigt faktor siger Anne om valget af Zenegy. Et åbent API-system giver mulighed for at have integrationer og tilpasse systemet til virksomhedens behov. Dette stemmer godt overens med Søstrene Grenes mission om at være en digitalt nysgerrig virksomhed, der griber muligheder for udvikling og innovation.  

Masseopdatering og skabeloner er vejen frem til effektiv lønadministration

Anne er begejstret for Zenegys ‘Globale værdier’ funktion, som tillader masseopdatering af lønelementer og oprettelse af forskellige medarbejderskabeloner baseret på ansættelsesforhold. Effektiviteten kunne for alvor mærkes da Søstrene Grene stod over for oprettelse af 60 nye medarbejdere. Globale værdier var vejen frem til en hurtig oprettelsesproces. “Zenegys system tilskynder én til at arbejde på en anden måde end man er vant til fra andre systemer. Der er ikke behov for at indtaste de samme informationer og medarbejderstamdata flere steder i systemet – hele medarbejderprofilen kan opsættes globalt og tildeles medarbejdere.” Den anderledes måde at arbejde på, har krævet en tilvænningsperiode hos de resterende medarbejdere, der havde svært ved at tro på, at lønopgaven kunne klares med så få klik. Den store grad af brugervenlighed og simplicitet kan få den mest garvede lønadministrator til at tvivle på, at en kompleks opgave kan klares så enkelt, men som Anne udtaler: “Det er nemt at gå til! Man skal bare vælge de rigtige grupper, og så kører det bare. Man skal ikke tænke så meget over, hvad man laver, og det er især nemt at gå til, hvis man ikke er vant til at lave løn”. Skulle der mod forventning opstå problemer, er hjælpen kun et kald eller en chat væk, og i forbindelse med lønkørselsperioderne har Zenegys Support udvidede åbningstider.  

Medarbejderappen skaber glæde

Et digitalt lønsystem har givet en nemmere tilgang til registreringer, som nu kan klares via medarbejderappen. Eksempelvis er medarbejdere meget glade for, at kunne registrere kørsel i Zenegy, som er så meget nemmere frem for, at udfylde en manuel kørselsseddel. Medarbejdere skal blot indtaste til- og fra-adresse, så udregner appen automatisk resten. Det har forenklet alles dagligdag, og skabt transparens fra indtastning af data, til godkendelse og udbetaling. Det er nemt at få overblik over egne løndata i appen, hvor medarbejdere kan se en interaktiv lønseddel, tjekke optjente- og resterende feriedage og mange andre informationer. Anne Holst People Operations Specialist, Søstrene Grene