Zenegy kundecase

Tidsbesparelse med digitalisering og automatisering
Hobbii er en virksomhed, som gør alt for at blive den foretrukne garnbutik. Hobbii er siden sin opstart i 2015, blevet en stor virksomhed med mere end 350 ansatte. I 2020 vandt de årets Børsen Gazelle og fortsætter stadig deres vækst og udvikling. Virksomheden tilbyder en masse forskelligt strik og garn, gode tilbud, egenudviklede produkter og gratis strikke- og hækleopskrifter.
Gå til: www.hobbii.dk
Hobbii
Sådan opnåede Hobbii tidsbesparelse med digitalisering og automatisering

Hobbii logo.

Hobbii – en virksomhed i vækst

Hobbii er en one-stop-shop for alle garnelskere i Danmark. Siden sin opstart i 2015, har virksomheden opnået stor vækst i både udvikling og salg. Hobbii har store ambitioner for fremtiden og derfor er det vigtigt, at være på forkant med både teknologi, innovation og automatisering. I forhold til Hobbiis præferencer har Zenegys lønsystem været et oplagt valg. Zenegys løsninger, funktioner og automatiserede processer er til stor hjælp for virksomheden i den travle hverdag.

 

Fokus på udvikling

“Vi er ikke en traditionel virksomhed. Vi vil gerne automatisere og systematisere så mange arbejdsopgaver som muligt, da vi er en virksomhed i konstant vækst. At Zenegy gør vores arbejde i hverdagen nemmere og hurtigere – er altafgørende.”

Sådan lyder det fra Signe Glistrup, der er Finance Manager hos Hobbii. Hobbii er i dag på en spændende rejse på det danske og globale marked, og har nu mere end 350 medarbejdere. Selvom virksomheden vokser er det vigtigt for ledelsen at bibeholde det sammenhold og den kultur, der har været fra begyndelsen. Med Zenegy kan Hobbii mindske den tid, der bruges på at lave løn til de mange medarbejdere, og i stedet fokusere på de mere forretningsorienterede og værdiskabende opgaver.

 

Store tidsbesparelser og åbent API

“Jeg er altid kritisk, når jeg skal investere i et nyt projekt. Det gælder især i forhold til min tid og om projektet kan følge med Hobbiis vækst, og her har Zenegy været et godt match.”

Sådan lyder det fra Signe, der ligeledes udtaler, at hun slipper for en masse manuelt tastearbejde og i dag kan lave løn til alle Hobbiis medarbejdere på kun én dag. Tidsbesparelsen er ikke til at tage fejl af, da samme øvelse i det gamle lønsystem kunne tage op til en uge.

Zenegys nye og moderne API-system giver Hobbii utallige integrations-muligheder. Til dagligt benytter de tidsregistrerings og planlægningssystemet Planday, hvor Zenegy eliminerer fejl og manuelle indtastninger gennem automatisering. Det gør at Signe kan arbejde på tværs af de to systemer på én gang – og på den måde spare tid.

 

Et ærligt lønsystem

For Hobbii er det vigtigt med et ærligt lønsystem, der tilbyder hurtig og kvalificeret support hele vejen igennem. Med Zenegy får Hobbii et lønsystem, som holder hvad de lover og hele tiden ønsker at fornye sig.

“Det er vigtigt at vi føler, at vi er kunder, der bliver lyttet til. Hos Zenegy bliver der holdt en hånd over os, og vores ønsker og udfordringer bliver altid taget alvorligt.”

 

Nemt at lave løn

Da Hobbii skiftede til Zenegy, var Signe helt ny i forhold til virksomhedens lønproces. Derfor var det vigtigt, at det nye lønsystem både var brugervenligt og nemt at navigere rundt i.

“Jeg har fået enorm stor hjælp, og ikke mindst hurtige og kvalificeret svar fra Zenegys support-team. Derudover har det været nemt at skifte lønsystem, da Zenegy har hjulpet med vores onboarding – så vi er kommet godt i mål.”

 

Signe Gilstrup Finance Manager, Hobbii

Signe Gilstrup
Finance Manager, Hobbii