Nem ferie- og fraværsregistrering

Nem ferie- og fraværsregistrering

Ferie skal være nemt og det samme skal ferieregnskab. Derfor gør Zenegy det let for virksomhedens medarbejdere at anmode om ferie eller registrere sygedage via Zenegys medarbejder app. Den lønansvarlige kan ligeså nemt acceptere eller afslå medarbejdernes anmodninger og samtidig holde et klart overblik.

Vi sørger selvfølgelig også for, at den lønansvarlige altid er opdateret i forhold til medarbejderes ferieplanlægning, -optjening og -afvikling – uanset hvilke typer fridage virksomheden tilbyder de ansatte. Den enkelte medarbejder kan samtidig også dagligt følge egne registringer, som f.eks. arbejdstid, ferieforbrug og fraværsprocent.

Når medarbejderen opretter fravær eller ferie, kan vedkommende tilføje et Projekt ID, således at registreringen knyttes til et bestemt projekt, som medarbejderen arbejder på. Ligeledes kan medarbejderen uploade et dokument, som gemmes på registreringen. Det kunne eksempelvis være en lægeerklæring.

Med Zenegy kan du også være sikker på, at dine medarbejderes optjente feriedage og feriepenge altid stemmer overens med det enkelte ansættelsesforhold, når de automatisk overføres til FerieKonto.

Zenegy mobil app der viser feriedage.

Book en Payroll demo

Udfyld formularen til højre, for at booke en kort demo af Zenegy Payroll. Du hører fra os hurtigst muligt efter vi har modtaget din booking.

Vi gennemgår:
  • Intro til Zenegy og vores baggrund
  • Jeres behov til lønsetup og -processer
  • Zenegy Payroll funktionalitet og features
  • Se hvordan I kan spare 40% – 60% tid på lønadministration
  • Om hvordan du digitaliserer din lønadministration generelt

Vi dækker alle behov indenfor løn, regnskab, tidsregistrering mm.

Zenegy Payroll icon

Payroll

Løn og HR i en
smart løsning.

Zenegy Payroll icon

Numbers

Fremtidens økonomisystem.

Zenegy Expense icon

Expense

Udgiftshåndtering
uden friktion.

Zenegy Time icon

Time

Tidsregistrering på den nemme måde.

Admin icon

Portfolio

For revisorer
og bogholdere.