Zenegy kundecase

Zenegy og Planday har frigivet mere tid
Astralis er en dansk E-sports virksomhed og er et af de største navne i E-sports verdenen. Astralis består af 7 virksomheder og har i alt ca. 100 ansatte, herunder flere forskellige E-sports hold og en gamercafe i hjertet af København.
Gå til: www.astralis.gg
Astralis
Zenegy og Planday har gjort det nemmere at lave en skalerbar model
Astralis logo. Grundlægger af Astralis, Jakob Lund Christensen udtaler:
” Astralis er nærmest ligesom en sportsklub, bare i E-sport. Forskellen er bare, at vores spilleplads foregår digitalt.”
 

Zenegy og Planday har frigivet mere tid

Astralis bruger både Zenegy og Planday, til at holde styr på vagtplanlægning, lønadministration og alt herimellem.   CFO hos Astralis, Jakob Hansen udtaler:
“For os var det vigtigt med systemer der gør os i stand til at bruge tid, på andre opgaver.”
Zenegy og Planday har gjort det nemmere at lave en skalerbar model, som betyder at i takt med at Astralis vækster, bliver det nemmere for Astralis at implementere dette.  

Mere spillerum i økonomien

“Den største fordel ved at bruge Zenegy og Planday sammen er samspillet mellem de to systemer. Det gør det meget nemt for vores lønansvarlige at importere data fra et system til et andet. Ved at have to systemer der er lette at forstå og bruge for vores medarbejdere, frigives tid til at fokusere på andre dele af virksomhedens økonomi.”
Udtaler Jakob Hansen.   I videoen herunder kan du høre både grundlægger, CFO og andre forskellige medarbejdere hos Astralis, fortælle om deres oplevelse med at bruge Zenegy og Planday. Hør om Astralis’ oplevelse med Zenegy og Planday: