FÅ OVERBLIK MED ZENEGY HR

Zenegy HR giver dig et overblik over virksomhedens enheder og adgange, dokumenter relateret til medarbejdernes
ansættelse, adgang til medarbejdernes pårørendes kontaktoplysninger og meget mere.

TILMELD DIG NU
icon_scroll

Velkommen til Zenegy HR

Zenegys HR modul gør det nemt at holde styr på, hvilke enheder og adgange medarbejdere i organisationen sidder inde med – på denne måde sikrer du, at der ikke bruges unødvendige penge på at købe nyt udstyr eller at adgange til IT-systemer eller kreditkort bliver udnyttet efter en medarbejder er fratrådt. Du kan gemme dokumenter på medarbejdernes profiler, således at det er nemt at holde overblikket over deres ansættelse. Medarbejderne kan også tilføje pårørendes kontaktoplysninger til deres profil, og du får en god løsning til administration af kurser.

ENHEDER OG ADGANGE

Hold styr på dine enheder og IT-adgange

Enheder og Adgange gør det nemt at holde styr på, hvilket udstyr, samt adgange til IT-systemer, som medarbejderne har fået tildelt og udleveret. Man får en klar oversigt over, hvilke enheder og adgange der er i virksomheden, samt om disse er blevet tildelt en medarbejder, eller om de er disponible. I systemet kan man oprette enheder og adgange og tildele dem til medarbejderne. Medarbejderne kan ligeledes anmode om en enhed eller adgang, hvorefter anmodningen kan behandles af en administrator i systemet.

DOKUMENTER

Overskuelig og nem dokumenthåndtering

Gem alt fra ansættelseskontrakter, bonusaftaler og MUS-samtaler på den enkelte medarbejders side – så kan både du og dine medarbejdere lettere bevare overblikket. På den måde kan du også sikre dig, at din medarbejder er helt indforstået med vilkårene for hans eller hendes ansættelsesforhold – og det er du faktisk forpligtet til at informere om som arbejdsgiver.

PÅRØRENDE

Lad dine medarbejdere oprette deres pårørende

Lad dine medarbejdere tilføje deres pårørendes kontaktoplysninger til deres profil. På denne måde er kontaktoplysningerne altid lige ved hånden – både i forbindelse med festlige begivenheder, eller hvis uheldet skulle være ude.

KURSUS OG EVENTS

Nem administration af kurser og events og medarbejdernes deltagelse

Med Zenegys kursus og events modul kan virksomheder nemt administrere kurser og events og give medarbejderne et godt overblik over, hvilke kurser eller events de kan deltage i og gøre det nemt for dem at tilmelde sig. Ved oprettelsen af kurset eller event kan der tilføjes rettigheder til dem, der skal kunne se eller redigere kurset/event og ved at tilføje en "godkender" kan man sikre, at medarbejdernes deltagelse bliver godkendt af deres leder. Når medarbejderen har afsluttet kurset vil det fremgå af medarbejderens egen profil i Zenegy i form af et kursusbevis.

UDLÆG

Nem håndtering af udlæg

Med Zenegy Expense bliver det nemt at håndtere udlæg! Indtast dato for udlæg og beløbet, der skal refunderes. Tilføj billeder af kvittering eller faktura til registreringen. Registreringen bliver herefter sendt til godkendelse i Zenegy. Alle godkendte udlæg bliver automatisk afregnet i lønkørslen.

Zenegy Payroll og HR abonnement

Zenegy tilbyder to forskellige abonnementer. Zenegy Payroll er abonnementet, der giver dig adgang til Zenegys innovative lønsystem og Zenegy HR er vores seneste abonnement, hvor du bl.a. får adgang til Enheder og Adgange, Dokumenter og Pårørende. Brug dem enkeltvis eller vælg at kombinere dem – læs mere om dette under abonnementsmuligheder.

Abonnementsmuligheder

Abonnementsmuligheder

Zenegys to abonnementer kan bruges enkeltvis eller kombineres som vist nedenfor. Hvad enten du kun ønsker at køre løn med Zenegy, kun er interesseret i vores HR funktioner eller simpelthen må prøve begge dele – så findes der en løsning til dig.

KØRSELSREGNSKAB

Få adgang til et kørselsregnskab uden fejl

Med Zenegy har det aldrig været lettere at holde styr på dit kørselsregnskab. Det eneste, dine medarbejdere skal gøre, er at indtaste ’til’ og ’fra’ på ruten – så sørger vi for et præcist kørselsregnskab uden fejl. Det er næsten magisk. I Zenegys kørebog registreres alle ture ved hjælp af Google Maps - derfor kan du være helt sikker på antallet af kørte kilometer for den enkelte rute

TIMEREGISTRERING

Nem og hurtig registrering af dine medarbejderes timer

Lad dine medarbejdere nemt stemple sig selv ind og ud ved at angive deres start- og sluttider for de enkelte arbejdsdage. Du kan også lade dem vælge et bestemt antal timer for en hel dag, alt efter hvordan du ønsker, de skal registrere sig i din virksomhed

FERIE OG FRAVÆR

Registrer din ferie og fravær med et enkelt klik

Zenegy gør det let for dine medarbejdere at anmode om ferie eller registrere sygedage via vores Medarbejder App - og du kan lige så nemt acceptere eller afslå deres anmodninger og samtidig holde et klart overblik. Vi sørger selvfølgelig også for, at du altid er opdateret i forhold dine medarbejderes ferieplanlægning, uanset hvilke typer fridage, din virksomhed tilbyder

TILLÆG OG FRADRAG

Nem og hurtig registrering af tillæg og fradrag

Brug Zenegy til at administrere dine medarbejderes tillæg og fradrag. Du kan oprette ligeså mange tillæg, som du har brug for – både for den enkelte medarbejders lønprofil og for hele virksomheden. Du kan også give alle tillæggene forskellige navne, så de passer lige præcis til dine behov.

STAMDATA

Hold dine medarbejderes stamdata opdateret

Med Zenegy HR kan du nemt holde styr på medarbejdernes stamdata. Du får et hurtigt overblik og kan nemt opdatere navn, adresse, ansættelsesdato, stilling, mobil, e-mail og meget mere. Dine medarbejdere har også adgang til egne data og kan selv vedligeholde dem. Zenegy HR giver med sin rapport-generator også mulighed for at lave sine egne rapporter - og få lige præcis de oversigter trukket ud, som der er brug for. Så bliver det da ikke meget bedre!