Zenegy’s Medarbejder App

Giv dine medarbejdere et perfekt overblik lige ved hånden med Zenegy’s Medarbejder App. Send en interaktiv lønseddel, som gør det let at holde styr på skat, fradrag, ATP, pension, ferieregnskab og en masse andre ting.

  • Zenegy’s medarbejder app

    Med Zenegy’s Medarbejder App får du en lønoplevelse, du ikke vil være foruden. Her kan du få din lønseddel på en helt ny måde i et lækkert design, der altid er lige ved hånden.

  • Se din løn på en helt ny måde

    En interaktiv lønseddel betyder løn på en helt ny måde. Her bliver det nemt at holde styr på skat, fradrag, pension og meget mere. Du kan også let anmode om ferie og registrere sygedage.

  • Zenegy giver overblik over skat

    Få et komplet overblik over din skat. Her kan du se dine indbetalinger til SKAT i moderne interaktivt design, der gør det meget lettere at forstå.


Se din pension

Få det fulde overblik over din pension. Her kan du se dine indbetalinger til din pensionsopsparing i et lækkert og interaktivt design.

Anmod om ferie

Nu er ferien altid kun et klik væk. Anmod om ferie og få svar, lige så snart din anmodning er godkendt.

Registrér sygedage

Registrér sygedage med et klik og få besked, lige så snart din registrering er godkendt. Nemt og enkelt. Hver gang.

Timeregistrering

Lad dine medarbejdere stemple sig selv ind og ud på Zenegys medarbejder app. Her er der mulighed for at registrere timer nemt og uden besvær.

Nemt kørselsregnskab

Slip for besværlige kørselsregistreringer. Du skal bare angive ’til’ og ’fra’ på din rute - så søger Zenegy for, at der altid er styr på kørselsregnskabet. Det er næsten magisk.

Hold styr på dokumenterne

Slut med at lede forgæves efter papirerne! Gem din ansættelseskontrakt og andre vigtige dokumenter i appen - så har du dem altid lige ved hånden.

Tilføj dine pårørende

Angiv dine pårørendes kontaktoplysninger i appen. Så er de altid lige ved hånden i tilfælde af, at uheldet er ude, eller der skal arrangeres noget festligt.