Effektiv automatisering af din virksomhed

Udvalgte Zenegy Payroll Funktioner

Funktioner

Nytænkende funktioner
pakket ind i brugervenlighed

Zenegy Payroll er et lønsystem der er bygget på et digitalt mindset, med et ønske om mere frihed og nytænkning af gamle arbejdsgange og metoder. Vores brugervenlige system automatiserer og optimerer virksomhedens manuelle arbejdsopgaver, så du i stedet kan fokusere på de mere forretningsorienterede og værdiskabende opgaver i hverdagen. Fx henter systemet automatisk skattekort, rapporterer til skat, beregner løngrundlag, foretager automatiske betalinger og udbetaler til pension. Desuden integrerer systemet med en lang række 3-part systemer og kan tilgås på både dansk og engelsk. Med Zenegy får du også adgang til et hav af rapporter og funktioner fx. avanceret bogføring, datostyring, godkendelsesflow af registreringer samt firmabilmodul.

– Kort sagt – vi har dedikeret os til at revolutionere de eksisterende processer og skabe mere automatisering, gennemsigtighed og fleksibilitet.

Ikon af mobiltelefon.

KORREKT INDSAMLING OG VISNING AF DATA – LIGE VED HÅNDEN

Gratis medarbejder app

Zenegy Payroll inkluderer en gratis medarbejder app, der gør det nemt og effektivt at få de nødvendige inputs for en lønkørsel. Dvs. medarbejderne registrerer selv timer, tillæg og fradrag, kørsel, egne udlæg, ferie og fravær mm. Det betyder mindre administrativt arbejde for den lønansvarlige, som dermed kan bruge mere tid på kerneopgaverne.

Appen leverer desuden en nem og interaktiv lønseddel, der på en overskuelig måde viser og forklarer de forskellige værdier, opsparede saldi som ferie, pension, skatte-værdier mv. Appen findes på 12 forskellige sprog, og sikrer dermed at medarbejderen får den rette information. Medarbejderen kan selv rette i egen profil og naturligvis også tilgå en klassisk lønseddel direkte fra appen.

Kontakt os for en gennemgang af appen.

FÅ ALLE VIRKSOMHEDENS LØNKRAV DÆKKET

Intuitiv lønkørsel med få klik

Med Zenegy Payroll får du alle virksomhedens lønkrav dækket, da systemet understøtter alle løntyper, som funktionærer, timelønnede, løsarbejdere mfl. Herunder er alle typer af lønprofiler også dækket, dvs. månedsløn bagud- og forud og 14-dageslønnet. Det samme gælder indkomsttyperne A- og B-indkomst, forskerordning mv. Zenegy Payroll supporterer alle pensionsselskaber og overenskomster og tilbyder automatisk nulindberetning.

Du slipper for manuelle og tidskrævende opgaver da Zenegy Payroll’s åbne API integrerer med en bred pallette af systemer, fx Planday, HR-ON, Power BI og mange flere. Med andre ord har du rig mulighed for at sikre høj og effektiv produktivitet, da den nødvendige data flyder ind i Zenegy Payroll.

Kontakt os for en dybere gennemgang af Zenegy Payroll.

Ikon af løn.
Ikon af mobiltelefon.
ET SYSTEM DER ARBEJDER FOR DIG

Automatisering er kernen af Zenegy

Digitaliser dine arbejdsprocesser, og oplev effektiviteten ved nem og automatiseret lønkørsel. Zenegy Payroll er udviklet med virksomheden i centrum, og derfor er der stor fokus på intelligent automatisering, så du sparer tid på din lønkørsel. Gør brug af skabeloner for gentagne aktiviteter eller profiler, brug globale værdier for hurtige arbejdsgange, opret medarbejdere nemt og hurtigt, lav nemme masseopdateringer mm.

Systemet sørger for automatiske betalinger via Nets af løn, skat, pension, ATP, feriepenge samt barsel. Ydermere kan systemet håndtere flere konti eller Nets aftaler per CVR nr. Anvend Standard bank-betalingsfiler til fx Danske Bank, Nordea ellerJyske Bank, og Zenegy Payroll har naturligvis automatisk indberetning til eIndkomst.

Kontakt os, og lad os vise dig de automatiske funktioner der kan gøre din virksomheds lønadministration hurtigere og mere effektiv.

GENNEMTÆNKT SYSTEM MED BRUGEREN I CENTRUM

Fokus på arbejdsgange og effektivt godkendelsesflow

Alle med tilknytning til jeres virksomhed kan få adgang til Zenegy. Det er uanset om der er tale om en eller flere virksomhedsejere, administratorer eller bogholdere, konsulenter, eller medarbejdere. I definerer selv rollerne og muligheder for visning for jeres aktører.

Lad virksomhedsejer, administrator eller afdelingsleder godkende registreringer, samt kontrollere og godkende hele lønkørslen. På den måde får lønadministrator og virksomhedsejer fuld kontrol over lønkørslen, og sikrer at hele lønkørselsprocessen er i overensstemmelse med compliance. Det hele er optimeret til brugeren i den konkrete rolle, og giver mulighed for et skræddersyet godkendelsesflow.

Ikon af flueben.
Ikon af hjerte.
AVANCEREDE FUNKTIONER SIKRER OPTIMAL LØNKØRSEL

Innovativt lønsystem i konstant udvikling

Zenegy Payroll er i kontinuerlig udvikling, og vi sikrer at din virksomhed følger med. Et godt eksempel er den nye ferielov, hvor Zenegy har udviklet og tilpasset systemet, så det kan håndtere loven på en både digital og effektiv måde.

Andre eksempler er Zenegys avancerede bogføring, der giver dig et bedre overblik over virksomhedens lønudgifter og en nemmere afstemning til eIndkomst. Globale værdier og medarbejderskabeloner giver mulighed for at oprette, tilpasse og skræddersy skabeloner, så de passer 100% til din virksomheds behov. Datostyring sikrer, at du kan indsætte lønreguleringer og andre ændringer i medarbejderens fremtidige lønforhold, som så implementeres automatisk i fremtiden. Firmabil-modulet beregner automatisk beskatningsgrundlaget for virksomhedens firmabiler og sådan kunne vi blive ved…

Kontakt os for en grundig gennemgang af de fordele, der er ved Zenegy og som kan effektivisere processer i netop din virksomhed.

FLEKSIBEL RAPPORTGENERATOR

Rapporter der giver det essentielle overblik

En af de vigtigste funktioner for virksomheden er overblikket og indsigten i driften og resultaterne. Zenegy Payroll giver derfor mulighed for rapporter med selvvalgte parametre via vores rapportgenerator.

Virksomheden får derfor adgang til rapporter som afvigelser, ferie, regnskab og betalinger. Vores funktion “automatisk afstemning” gør det let at afstemme ift. både løn og eIndkomst, og rapporteringen kan herefter nemt videregives til din revisor. Du kan desuden lave udtræk fra databasen, så du kan behandle data og rapportere i Excel. Endvidere integrerer Zenegy Payroll med en god håndfuld af værktøjer, der giver rig mulighed for udvidet rapportering, der hænger sammen med hele virksomheden, fx Microsoft Power BI.

Lad os vise dig eksempler på Zenegy rapporter.

Ikon af graf.
Ikon af sparegris.
INGEN SKJULTE GEBYRER ER OVERRASKELSER

Fast transparent pris

Zenegy Payroll leveres til en gennemsigtig og simpel pris på 25 DKK per lønseddel eller nulindberetning, og Zenegy abonnement på 100 DKK per mdr. Der er ingen begrænsninger på løntype, ligesom der ikke er binding på dit Zenegy Abonnement. Du får desuden funktioner som virksomhedslogo på lønsedlen, ligesom du får gratis support via både chat, e-mail og telefon.

Du kan se prisoversigten her.

Med andre ord, dette er prisen du betaler for at kunne køre avanceret løn i din virksomhed, uden fordyrende tilkøb eller skjulte omkostninger.

SIKKERHED & COMPLIANCE

Et lønsystem med fokus på din virksomheds sikkerhed

Zenegy Lønsystem bygger på sikkerhed og forsvarlig behandling af data, med alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i brug og gældende lovgivning er anvendt som et minimum. Vi er ISAE 3402 certificerede og har bl.a. udvidede egenkontroller og sikkerhedsprocedurer.

Vi har både 2-faktor godkendelse, mulighed for at indføre afgangskodepolitik og automatisk sletning af data der er ældre end indeværende år + 5 år.

Ikon af GDPR.

Book en Payroll demo

Udfyld formularen til højre, for at booke en kort demo af Zenegy Payroll. Du hører fra os hurtigst muligt efter vi har modtaget din booking.

Vi gennemgår:
  • Intro til Zenegy og vores baggrund
  • Jeres behov til lønsetup og -processer
  • Zenegy Payroll funktionalitet og features
  • Se hvordan I kan spare 40% – 60% tid på lønadministration
  • Om hvordan du digitaliserer din lønadministration generelt

Vi dækker alle behov indenfor løn, regnskab, tidsregistrering mm.

Zenegy Payroll icon

Payroll

Løn og HR i en
smart løsning.

Zenegy Payroll icon

Numbers

Fremtidens økonomisystem.

Zenegy Expense icon

Expense

Udgiftshåndtering
uden friktion.

Zenegy Time icon

Time

Tidsregistrering på den nemme måde.

Admin icon

Portfolio

For revisorer
og bogholdere.