KATEGORI

UDVIKLER

InstaPaid
EMAIL
contact@instapaid.io
TELEFON
HR manager icon
InstaPaid
Fleksibel udbetaling af optjent løn og lign. når medarbejderen selv ønsker det.

Pris:

Gratis

Zenegy og InstaPaid -fleksibel udbetaling af optjent løn og lign. når medarbejderen selv ønsker det.

InstaPaid er integreret til Zenegy lønsystem, som betyder at I kan nøjes med kun at opdatere jeres stamdata i Zenegy. På den måde vil InstaPaid på ethvert givet tidspunkt have de korrekte data på jeres medarbejdere i vores platform som fx løn, skattesats, biddrag, fradrag, osv. Dette sikrer at medarbejderens fleksible lønudbetalinger udbetales som nettoudbetalinger. Vores platform lever op til alle GDPR bestemmelser, og integrationen sikrer at al medarbejderdata håndteres fortroligt via Zenegy.

InstaPaid er en plug-and play platform for alle Zenegy brugere og det betyder, at I har mulighed for at give jeres medarbejdere adgang til løn på ingen tid.

 

Hvad er InstaPaid?

InstaPaid er en app, der gør det muligt at overføre optjent løn, kørsel og udlæg til sig selv, når medarbejderen selv ønsker det. Det eneste I som virksomhed skal tage stilling til er, hvor stor en andel af lønnen medarbejderne skal have adgang til (fx 20%, 50% eller 100%).

Vores platform giver medarbejderen lidt mere fleksibilitet i deres økonomi, og det er dokumenteret at dette øger medarbejdertrivlsen og tiltrækningen af nye medarbejdere. InstaPaid bidrager til bedre social bæredygtighed, og vores platform giver medarbejderne et simpelt overblik over, hvordan deres løn udvikler sig. Hos InstaPaid kan I vælge flere forskellige løsninger for hvordan udbetalingerne håndteres, det kan eksempelvis være direkte via jeres egen bank eller via InstaPaid. Opsætningen af alle løsningerne sørger InstaPaid for.

 

Fordelene ved InstaPaid er:

    • Øget medarbejderincitament for at tage flere vagter, og øget mmotivation for at arbejde ved fleksibel udbetaling af løn, kørsel og udlæg
    • Sikre social bæredygtighed på jeres arbejdsplads ved bedre medarbejdertrivsel, og tiltrækning af nye medarbejdere
    • Hurtig og nem onboarding
    • Aflastning af HR og Finans’ administrationsarbejde

Læs mere på InstaPaids hjemmeside