Zenegy kundecase

Brugervenlighed og enkelt design - GamerzClass vælger Zenegy
GamerzClass er en dansk tech-virksomhed, der kombinerer gamification og underholdning gennem videokurser med verdens bedste e-sports spillere. Virksomheden blev founded i maj 2018 og er allerede på kort tid blevet etableret som den førende spiller på markedet. I dag har virksomheden kunder fra mere end 40 forskellige lande.
Gå til: www.gamerzclass.com
GamerzClass
Brugervenlighed og enkelt design gjorde udfaldet for GamerzClass

GamerzClass logo.

Som start-up virksomhed, skulle GamerzClass for første gang forholde sig til udbydere på lønmarkedet og valget faldt på Zenegy. Ønsket var et enkelt system, der var nemt at komme i gang med at bruge, og det var i Oliver Grønnes (CFO) øjne en nem beslutning.

For en undervisningsplatform som GamerzClass fylder brugervenlighed meget og de går op i at tingene skal være nemme at gå til. Dette var også noget der fyldte hos dem, da de valgte Zenegy som lønsystem.

”De har et fedt og brugervenligt site, hvor alle processer er automatiseret så meget som muligt, så enhver kan finde ud af at opsætte det og bruge det,”

forklarer Oliver Grønne.
Han tilføjer yderligere, at de anser det som en vigtig del af start-up-livet at støtte andre virksomheder i samme båd.

”Derudover elsker vi i GamerzClass at støtte nye virksomheder ligesom os selv og teamet bag Zenegy er ikke nogen man kan komme uden om.”

 

”Valget om at gå med Zenegy var ikke svært. Der findes mange forskellige udbydere at vælge imellem og som en start-up som os, så leder vi efter et gennemskueligt system, der er let og hurtigt at bruge. Her er Zenegy klart det bedste valg i vores optik.”

 

Oliver Grønne CFO, GamerzClass

Oliver Grønne
CFO, GamerzClass