Zenegy kundecase

Automatisering og eliminering af fejl er essentielt for Danmarks førende hostingselskab
Gå til: team.blue
team.blue
Danmarks største hostingselskab har skiftet de gængse lønsystemer ud til fordel for Zenegy

team.blue hosting logo.

Som led i en klar strategi om at automatisere så mange manuelle arbejdsgange som muligt og derved eliminere fejl, har Danmarks største hostingselskab, team.blue, skiftet de gængse lønsystemer ud til fordel for Zenegy.

På den konto har det samtidig været muligt for team.blue at aflive en række tredjepartsprogrammer – bl.a. kørselsregistrering og indberetning af ferie og fravær. I dag er det hele nemlig samlet i Zenegy appen – hvor medarbejderne selv indberetter deres kørsel, fravær, ferie etc.

”For os handler det om at automatisere så meget som muligt og at have så få platforme som muligt. Med Zenegy samler vi en række systemer i én og samme platform, der samtidig automatiserer og effektiviserer hele flowet, så vi derved også reducerer fejl.”

Så kontant lyder meldingen fra Stefan Rosenlund, Managing Director Nordic, team.blue, der beskæftiger 200 ansatte og bl.a. står bag en række af de førende cloud- og hostingbrands som Wannafind, ScanNet, Curanet, UnoEuro, Cloud.dk, SmartWeb og DanDomain.

 

Adgang til unikt HR modul

Ud over at team.blue som førende it-virksomhed vil gå forrest på teknologi-siden, så har medarbejderne også en naturlig interesse for at bruge den nyeste teknologi. Og bl.a. via adgang til en stærk HR-funktion i Zenegy, kan vores mellemledere med få klik få et samlet overblik over basale HR data.

”Vi er flere end 200 ansatte og en virksomhed i vækst. Derfor er det mere og mere afgørende, at vores mellemledere hurtigt og smidigt kan danne sig et overblik over de basale HR-funktioner som f.eks. ferie, lønniveau, fravær mv.,”

forklarer Stefan Rosenlund.

team-blue har løbende investeret i virksomheder, der alle bruger forskellige lønprogrammer. Her har det været afgørende, at Zenegy understøtter administrationen af flere selskaber, så det har været muligt hurtigt og smidigt at udfase de opkøbte virksomhederes eksisterende og gammeldags lønsystemer og implementere Zenegy.

”Med det nyeste og mest moderne API, åbner Zenegy samtidig op for, at vi selv hele tiden kan bygge videre på Zenegy og automatisere på toppen af det, og det er også helt afgørende for en virksomhed med vores høje ambitionsniveau,”

siger Stefan Rosenlund.

 

Stefan Rosenlund Managing Director Nordic, team.blue

Stefan Rosenlund
Managing Director Nordic, team.blue