Zenegy kundecase

En tryg opstart med Zenegy og deres konsulenter - Den bedste start på et nyt lønsystem
Ild Pizza er en kæde af restauranter, der laver napolitanske pizzaer, tilberedt ved åben ild. Det er en hurtigt voksende virksomhed, som åbnede deres første restaurant i 2019 og allerede er vokset til 20 restauranter.
Gå til: www.ild.pizza
Ild Pizza
Når man er en hurtigt voksende virksomhed som Ild Pizza, er det vigtigt at vælge et agilt lønsystem

Ild Pizza logo

At skifte lønsystem kan virke som en uoverskuelig og skræmmende proces. Men hos Zenegy er du i trygge hænder, da vi har et team af onboarding konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig, og det er helt op til jer hvor meget hjælp I vil have.

Ild Pizza fik fuld onboarding, hvilket betyder at en onboarding konsulent fra Zenegy sørgede for, at al data blev overført fra Ild Pizzas gamle lønsystem. Derefter fik den lønansvarlige en intro til Zenegys system og en onboarding konsulent hjalp dem gennem den første lønkørsel, så alle var sikret at den første lønkørsel gik igennem uden problemer.

“Jeg fik en meget god gennemgang den første måned, og hjælp til den første lønkørsel. Efter denne gennemgang har der været meget få og simple spørgsmål -konsulenterne skal have ros for deres tålmodighed, når man er ny i systemet.”

Udtaler Louise Dieckmann, Financial controller hos Ild Pizza.

 

Integration mellem vagtplanlægning og lønsystem sparer tid

I maj 2021 rykkede Ild Pizza deres økonomifunktion in-house, og i denne forbindelse besluttede de sig for at undersøge markedet for andre lønsystemer. Ild Pizza har tidligere oplevet problemer med at integrerer deres vagtplanlægningssystem, SameSystem. Dette førte til fejl, som medarbejderne skulle bruge tid på at rette. Det var derfor vigtigt for Ild Pizza at finde et mere digitalt lønsystem, der kunne arbejde sammen med deres vagtplanlægningssystem. Efter de er skiftet til Zenegy har de oplevet at fejlene er blevet elimineret, hvilket har frigivet tid som medarbejderne nu kan bruge på mere værdiskabende opgaver.

“Integrationen mellem de forskellige programmer vi benytter kører fremragende og de færre fejl der opstår giver mere tid”

Udtaler Louise fra Ild Pizza.

 

Fik Zenegy anbefalet af andre virksomheder

Når man er en hurtigt voksende virksomhed som Ild Pizza, er det vigtigt at vælge et agilt lønsystem, som kan udvikle sig sammen med ens virksomhed. Udover digitalisering og udviklingsmuligheder, lagde Ild Pizza også vægt på eksisterende kunder oplevelser med Zenegy.

“Jeg fik gode referencer fra andre der i dag bruger Zenegy, hvorefter beslutningen ikke var ret svær.”

Louise har tidligere arbejdet i flere forskellige lønsystemer og ved derfor hvad hun snakker om, når hun siger at hun vil anbefale Zenegy.

“Efter jeg har stiftet bekendtskab med Zenegy, vil jeg klart anbefale systemet.”

 

Nemmere at forstå lønsedler

Medarbejderne er også meget begejstret for skiftet til Zenegy, hvor specielt medarbejderappen er et hit. Appen betyder at medarbejderne har nemmere ved at forstå og overskue deres lønsedler.

“Vores medarbejdere forstår meget bedre Zenegys lønsedler -de er opstillet let og overskueligt, og appen betyder at der kommer færre spørgsmål omkring løn.”

 

Louise Dieckmann
Financial Controller, Ild Pizza