Zenegy kundecase

Det har været nemt og smertefrit at skifte fra vores gamle system til Zenegy
Gå til: www.umbraco.com
Umbraco
Umbraco skifter til Zenegy – en helt ny verden har åbnet sig for alle

Umbraco logo

Lækkert design, brugervenlighed, automatiserede arbejdsgange og indberetning af sygdom, ferie, kørsel mv. direkte i Zenegy appen – det er blot nogle af årsagerne til at den danske virksomhed, Umbraco, der er verdens førende Microsoft baserede CMS platform, har skiftet deres almindelige, standard lønsystem ud til fordel for Zenegy.

”Vi skiftede fra et af de mange helt almindelige tunge lønsystemer til Zenegy og det har givet os nogle helt nye muligheder. Både i forhold til automatisering og derved effektivisering på det administrative område, men så sandelig også i forhold til medarbejderne.”

Det fortæller Poul Jensen, der er CFO, eller som det hedder hos Umbraco, Friendly Cashier.

 

Sparer manuelt tastearbejde

Det at medarbejderne selv kan indberette direkte i appen, gør at der lige pludselig bliver langt mere ejerskab over ens indberetninger. Derudover er medarbejderne langt mere involverede, da elementer nærmest bliver demokratiseret ud.

Ligeledes sparer registreringerne også bogholderiet og administrationen for en masse tid, samtidig med at fejlrisikoen minimeres.

”Det har været nemt og smertefrit at skifte fra vores gamle system til Zenegy. Der er fuld integration med vores regnskabsprogram e-conomic, og det har bl.a. givet os mulighed for at få lagt flere automatiseringer ind. Det gør at vi ikke skal bruge så meget tid på at håndtere og taste data manuelt.”

Poul Jensen lægger heller ikke skjul på, at for en virksomhed som Umbraco betyder det selvfølgelig også noget, at dem der bruger systemet også får en følelse af brugerglæde. Han siger:

”Det er lækkert design og hele brugerfladen er gennemtænkt, så brugerne får en positiv oplevelse. Det giver en langt større motivation i det daglige arbejde.”

 

Poul Jensen fra Umbraco.

Poul Jensen
CFO, Umbraco