Zenegy kundecase

Høj effektivitet er vigtigt for en virksomhed i vækst
Den 15 år gamle virksomhed, Løbeshop.dk, sælger alt udstyr inden for løb til det danske, norske, svenske, hollandske og engelske marked. Virksomheden er i konstant udvikling og prioriterer høj effektivitet - også i forhold til overblik og udbetaling af løn.
Gå til: www.løbeshop.dk
Løbeshop.dk
Løbeshop.dk har skiftet deres gamle lønsystem ud med Zenegy og valget var nemt

Løbeshop.dk logo

Zenegy var et nemt valg

Løbeshop.dk har skiftet deres gamle lønsystem ud med Zenegy og valget var nemt.
“Zenegys lønsystem passer perfekt til vores virksomhedsprofil. Onboarding-teamet har hjulpet os med at få overført alt vores løndata fra vores gamle lønsystem. Det var nemt og enkelt.”

 

Nemt og problemfrit

Løbeshop.dk’s bogholder, Anne Kuld Kristensen, har fået øjnene op for at virksomhedens løn og andre administrative opgaver kan gøres mere effektivt end tidligere. Med Zenegy er det bl.a. blevet problemfrit, at foretage rettelser i lønnen med de mange digitale løsninger.

“Zenegy er nemt at bruge både for dem, som er erfarne og uerfarne inden for løn.”

Så kontant lyder det fra Anne, der sætter pris på Zenegys moderne, brugervenlige og enkle platform, som er uundværlig i en travl hverdag.

 

Alt samlet ét sted

Løbeshop.dk’s ambitioner er høje og her er muligheden for en integration med andre systemer og værktøjer afgørende. Zenegys mange integrationsmuligheder skaber mere automatisering og effektivitet – så Løbeshop.dk sparer tid på det administrative arbejde.

Anne brugte tidligere en masse tid på at overføre virksomhedens rapporter til de mange forskellige systemer – og nu kan det gøres helt automatisk med Zenegy. Zenegy arbejder på tværs af utallige systemer og virksomhedens yndlings systemer, kan nemt tilpasse og integreres med Zenegy.

 

Et brugervenligt lønsystem

“Zenegy er et lønsystem med en spiselig og forståelig lønseddel. Den sparer os for en masse spørgsmål fra vores medarbejdere.”

Det er tydeligt at Zenegy øger lønoplevelsen hos alle medarbejdere i Løbeshop.dk. Virksomhedens medarbejdere kan nemt følge med i egne lønelementer, og oprette eller ændre i oplysninger som f.eks. adresse, fravær og telefon. Det gør at Anne sparer tid på det manuelle tastearbejde og de mange mails fra medarbejdere.

Løbeshop.dk har en række udenlandske medarbejdere, der hjælper med forskellige opgaver i virksomheden. Medarbejderne har specifikke satser til forskellige projekter, og her er Zenegys lønsystem oplagt. Vi tilbyder bl.a. forklaring af alle lønelementer på 12 forskellige sprog.

 

Zenegy er en fremtidssikret løsning

“Zenegy stopper ikke hvor de er. De udvikler sig hele tiden og kommer konstant med nye opdateringer.”
Sådan lyder det fra Anne, der påpeger at det er tydeligt at Zenegy udvikler sig i takt med markedets præferencer. Det gør Zenegy til en fremtidssikret løsning.

 

Bogholder løbeshop.dk

Anne Kuld Kristensen
Bogholder, Løbeshop.dk