Zenegy kundecase

Trendhim og Zenegy er to virksomheder med fokus på teknologi
Trendhim blev stiftet i 2007 og sælger accessories til mænd i 28 lande. Virksomheden har travlt og lancerer flere kollektioner hvert år. I dag består deres portefølje af 13 forskellige mærker, som kun kan købes på virksomhedens egen hjemmeside.
Gå til: www.trendhim.dk
Trendhim
Trendhim skifter til innovativt lønsystem

Trendhim logo

Trendhim blev stiftet i 2007 og sælger accessories til mædn i 28 lande, Virksomheden har travlt og lancerer flere kollektioner hvert år. I dag består deres porteføjle af 13 forkskellige mærker, som kun kan købes på virksomhedens egen hjemmeside.

 

Store ambitioner

“Vi var bekymret for at vælge et lønsystem, der både var for gammeldags, ikke havde styr på den nyeste teknologi og som ikke havde fokus på udvikling. Men alt det har Zenegy.”

Sådan lyder det fra Nicolaj Foldager, som er CFO hos Trendhim.

Trendhim er en virksomhed med store ambitioner. Derfor har det været afgørende med et lønsystem, som ligeledes er i konstant udvikling – og som hele tiden følger med de nyeste tendenser. Onboardingen fra Trendhims gamle lønsystem til Zenegy var problemfrit og simpelt med kvalificeret support fra Zenegys onboarding-team.

 

Et tech set-up, der er langt foran de andre

For Trendhim var Zenegys åbne API og gode tech-baggrund afgørende for valg af lønsystem. Trendhims lønansvarlige og udviklingsafdeling var begge med i beslutningsprocessen om virksomhedens nye lønsystem, hvor de samme dykkede ned i Zenegys detaljer, tech set-up og funktioner.

“Vi har store krav til vores IT-systemer – herunder lønsystemer. I forhold til vores krav, passer Zenegy perfekt.”

Så kontant lyder det fra Nicolaj, som derudover nævner, at fordi Zenegy hele tiden er opdateret på de nyeste tendenser og behov inden for teknologi – bliver lønsystemet en fremtidssikret løsning, som er til at stole på.

“Vi er en virksomhedstype, der aldrig står stille. Det er fedt at andre virksomheder også hele tiden tager alting op til overvejelse og udvikler sig. Zenegy tænker på samme måde som os og ønsker hele tiden at effektivisere.”

 

Et lønsystem i høj kvalitet

Trendhim har fokus på kvalitet, og det gælder både for deres mange accessories, men også for deres IT-systemer. Her tilbyder Zenegy en lang række funktioner og løsninger, der gør at Trendhims hverdag bliver nemmere og mere overskuelig. Alt sammen gør, at de kan fokusere på de mere forretningsmæssige opgaver.

Med Zenegy kan Trendhim hurtigt og effektivt lave løn til alle deres medarbejdere samtidig med, at de kan nå hurtigere i mål med alle administrative opgaver gennem automatisering. Zenegy’s digitale godkendelsesflow gør, at Trendhims arbejdsprocesser bliver mere overskuelige, når flere aktører skal klargøre, godkende og overføre lønkørslen.

 

Fri adgang til data

I dag består Trendhim af omkring 85 medarbejdere og derfor er det afgørende, at få automatiseret så mange administrative processer som overhovedet muligt. I forhold til det, er Zenegys utallige integrationsmuligheder en vigtig faktor. Integrationerne gør, at virksomhedens data nemt kan overføres til deres andre foretrukne systemer, hvilket er arbejdsopgaver, som Trendhim tidligere har brugt mange timer på.

Med Zenegy får Trendhims medarbejdere en bedre og mere professionel lønoplevelse. Zenegy giver virksomhedens medarbejderne et langt større ejerskab og fri adgang til alt deres løndata. Det gør at medarbejderne nemt kan ændre eller foretage digitale registreringer. På den måde får Trendhim færre henvendelser fra deres medarbejdere – når det omhandler løn. I forhold til det udtaler Nicolaj:

“Zenegy har flyttet friheden over til vores medarbejdere, så de selv har kontrollen. Det gør at vi alle sparer tid.”

 

Nikolaj fra Trendhim

Nicolaj Foldager
CFO, Trendhim