Zenegy kundecase

Nemt og overskueligt at håndtere mange ansatte
Goodiebox startede i 2012 og har siden haft en drøm om at gøre tingene på sin helt egen måde. Online virksomheden tilbyder et abonnementskoncept med kosmetik, hvor missionen er at skabe relationer mellem skønheds- og kosmetikbrands og forbrugerne. Goodiebox er en virksomhed med ét klart mål: at skabe glæde og selvforkælelse til alle deres medlemmer.
Gå til: www.bygoodiebox.com
Goodiebox
Goodiebox skifter til Zenegys lønsystem

Goodiebox logo.

Goodiebox har siden sin opstart haft en stabil vækst, hvor de hurtigt begyndte at kigge mod udlandet, bl.a. i Holland og Norge. Med en virksomhed, der er i stor vækst er det vigtigt at have et lønsystem, som gør lønarbejdet nemmere og mere overskueligt.

 

Mulighed for at håndtere mange medarbejdere på én gang

“Efter vi har fået Zenegy, er det blevet super nemt og overskueligt for mig, at tjekke løn for mine teams med mange ansatte.”

Sådan lyder det fra Marie Enderleit, som er Head of Customer Succes hos Goodiebox. Goodiebox har omkring 200 medarbejdere, hvor Zenegy hjælper med at effektivisere virksomhedens lønadministration og mindske risikoen for fejl.

 

Zenegy hjælper i en travl hverdag

Goodiebox er en virksomhed, som hver måned sender tusindvis af bokse med en sampling af produkter til deres medlemmer. I en travl hverdag er det derfor afgørende med et lønsystem, som automatiserer deres arbejdsgange og gør alle elementer i lønkørslen nemmere.

“Det giver et godt og nemt overblik for både mig og de ansatte, fordi lønsystemet er meget intuitivt og nemt at bruge. Der er langt mere styr på de mange ansattes timer og mere struktur.”

Marie udtaler også at Zenegy et brugervenligt lønsystem, med en intuitiv brugerflade – som alle i virksomheden sætter pris på.

 

Marie Enderleit Head of Customer Success, Goodiebox

Marie Enderleit
Head of Customer Success, Goodiebox